Ο Μιχάλης Ρακιντζής για τη σχέση του με τη Σοφία Αρβανίτη: «Έχετε δει κάτι;»

Ξεκάθαρο το υπονοούμενο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Μιχάλης Ρακιντζής ήταν ο σημερινός καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα και τη ζωή του. Ένα κεφάλαιο, και στους δύο τομείς, είχε το όνομα της Σοφίας Αρβανίτη με πολλούς να υποστηρίζουν ότι την περίοδο της συνεργασίας τους είχαν και σχέση, αλλά τον ίδιο να εμφανίζεται αινιγματικός στις δηλώσεις του.

«Ήταν πολύ δυνατά εκείνα τα χρόνια, ο κόσμος πήγαινε πολύ σε συναυλίες στο γήπεδο, γιατί τότε αυτό ήταν κάτι καινούριο. Μετά ξέφτισε για πολλούς λόγους. Με τη Σοφία παραμένουμε φίλοι, αλίμονο. Γενικά με τους ανθρώπους, όταν κάνω μία σχέση και είναι ειλικρινής, δεν έχω μαλώσει. Δεν κάνω πολλές, πρέπει να είμαι πολύ βέβαιος ότι είμαι εντάξει με κάποιους», είπε αρχικά ο Μιχάλης Ρακιντζής.

Η σχέση του Μιχάλη Ρακιντζή με τα ΜΜΕ και τη Σοφία Αρβανίτη

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης, αναφέρθηκε και στον τρόπο που τον αντιμετώπισαν τα ΜΜΕ. «Οι σχέσεις μου με τα media ήταν πολύ καλές. Δεν ήμουν παράξενος, δεν την είπα σε κανένα και δεν πήρα ποτέ να ζητήσω κάτι από κάποιον. Ούτε εγώ έχω παράπονο, ούτε εκείνοι έχουν, με εξαίρεση το S.A.G.A.P.O.» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ρακιντζής.

Και κατέληξε με νόημα: «Με την Σοφία Αρβανίτη δεν υπήρξε έκθεση. Υπήρξε συνεργασία, συναυλίες μαζί και δισκογραφία. Δεν βγήκαμε στα περιοδικά. Ούτε καν ξέρει ο κόσμος ότι τα είχαμε και αν τα είχαμε. Μπορεί και να μην τα είχαμε. Έχετε δει κάτι;».