Ελένη Μενεγάκη: «Είναι σε φάση να κάνει αλλαγές! Από το καλοκαίρι και μετά...» - Η αστρολογική πρόβλεψη για το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας

Λίγο μετά την είδηση για την αποχώρησή της από το Mega

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να μην έχει επιβεβαιώσει την είδηση της αποχώρησης της από το Mega, ωστόσο τα τηλεοπτικά πηγαδάκια μιλάνε εδώ και καιρό για το οριστικό τέλος της συνεργασία της παρουσιάστριας με το μεγάλο κανάλι.

Σε πολλούς κάνει εντύπωση η απόφαση αυτή της Ελένης Μενεγάκη όπως και το γιατί το κανάλι δεν έκανε τα αδύνατα δυνατά από μεριάς του για να κρατήσει ένα τόσο σημαντικό τηλεοπτικό πρόσωπο!

Μέσα από τις αστρολογικές προβλέψεις της Άση Μπήλιου την Πέμπτη 18/4 στο Breakfast at star και συγκεκριμένα με βάση τα όσα είπε για τον Σκορπιό, που είναι το ζώδιο της Μενεγάκη - αντιλαμβανόμαστε πολλά για την απόφασή της.

Η αστρολογική πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου για την Ελένη Μενεγάκη

«Θεωρώ ότι το έχει επεξεργαστεί πολύ καιρό τώρα στο μυαλό της. Σε κάθε περίπτωση δεν γίνεται όταν έχεις μια έκλειψη στα γενέθλιά σου, όπως είχε η Ελένη να μην σου φέρει μια μεγάλη αλλαγή. Το που θα είναι η μεγάλη αλλαγή έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες.

Τελειώνει ένας συγκεκριμένος κύκλος, κλείνει ένας κύκλος. Αυτό δε σημαίνει ότι η Ελένη δε θα ξαναδουλέψει στη ζωή της. Ξέροντας λίγο το ορωσκόπιο της νομίζω ότι αυτό που την καλεί το σύμπαν να κάνει είναι να πάει ένα βήμα παραπέρα. Να κάνει κάτι διαφορετικό. Άρα πρέπει κάτι να κάνει, κάτι να αλλάξει. Νιώθω ότι είναι σε φάση να κάνει αλλαγές. Από το καλοκαίρι και μετά από το φθινόπωρο πιστεύω ότι θα το δούμε αυτό. Είναι μια αστρολογική ανάλυση. Ξέρω πολύ καλά το ωροσκόπιό της, συνεργαστήκαμε 10 ολόκληρα χρόνια, δεν είναι λίγο», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Η επόμενη μέρα της Μενεγάκη μετά την αποχώρησή της από το Mega

Σας το είχαμε πει μερικούς μήνες πριν στο youweekly.gr, ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν θα δεχτεί μείωση του 50% των αποδοχών της από το Megaλο κανάλι και ότι στην περίπτωση αυτή, θα υπάρξει ένα ντόμινο τηλεοπτικών εξελίξεων που θα μας εκπλήξουν. Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετά το Mega και μια νέα εξέλιξη για το μέλλον της έρχεται να κάνει την μεγάλη ανατροπή. Το Mega ανοίγει διάπλατα την πόρτα για την μεταγραφή της Φαίης Σκορδά, και ο ΑΝΤ1 θέλει την Ελένη Μενεγάκη.

Φαίη Σκορδά

Μπορεί η παρουσιάστρια στο μυαλό της, εδώ και πολύ καιρό να είχε μόνο διακοπές και χαλάρωση με την οικογένειά της για την επόμενη μέρα, όμως, όλα αυτά συνέβαιναν μέχρι εχθές το βράδυ. Γιατί η είδηση της αποχώρησής της Ελένης Μενεγάκη σήμανε συναγερμό και ταυτόχρονα οι συσκέψεις που γινόντουσαν σε ένα άλλο κανάλι, αυτό του Αμαρουσίου, την έβαζαν στο κάδρο των διαπραγματεύσεων για την επόμενη χρονιά.

Ελένη Μενεγάκη mega

Η πρόταση- βόμβα που έσκασε μόλις, έρχεται από τον ΑΝΤ1, που σκέφτηκε ότι το όνομα της Ελένης Μενεγάκη στην αναπροσαρμογή του προγράμματός του για την επόμενη σεζόν, θα ήταν ιδανικό. Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις τις επόμενες μέρες και θα περιλαμβάνουν συναντήσεις και διαπραγματεύσεις με την παρουσιάστρια, που σκέφτονται να την εντάξουν στην μεσημεριανή ζώνη, που για την ώρα παίζουν επαναλήψεις τηλεοπτικών σειρών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάββας Πούμπουρας: Ενοχλημένος με ερώτηση για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA - Οι 4 λέξεις που ψέλλισε στην κάμερα

Ελένη Μενεγάκη: «Υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να είχαμε πει;» - Το ιδιαίτερο φινάλε στη σημερινή 19/4 εκπομπή της στο Mega

Ελένη Μενεγάκη: «Όχι, δεν τρελάθηκα...» - Η όλο νόημα ατάκα για τις αλλαγές στην εμφάνισή της

Ελένη Τσολάκη για Ελένη Μενεγάκη: «Ζητούσαν μέχρι και τη σακούλα που κρατούσε στα χέρια της»

Γιώργος Τσούλης: «Δεν γνωρίζω τίποτα, με έπιασε εξαπίνης» - Η αντίδρασή του στην αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA

Ελένη Μενεγάκη: «Με τρομάζετε και δεν...» - Οι πρώτες δηλώσεις για την αποχώρησή της από το MEGA

Φαίη Σκορδά για Ελένη Μενεγάκη: «Είναι ένα βελούδινο διαζύγιο! Αν ήθελε θα είχε...»

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ελένη Μενεγάκη: «Ξέρει πολύ καλά τι κάνει και τους λόγους που αποχωρεί»