Χρήστος Δάντης: Είναι κούκλος και ακολουθεί την καριέρα του πατέρα του - Ο 24χρονος γιος που απέκτησε με την Κατερίνα Τοπάζη

Μοιάζει πολύ με τον τραγουδιστή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Χρήστος Δάντης έχει ζήσει μια έντονη ζωή τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο μέσα από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε τραγουδώντας στις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας - και όχι μόνο!

Οι 4 γάμοι του τραγουδιστή είναι γνωστοί. Με τις δύο μάλιστα από τις πρώην συζύγους του ο Χρήστος Δάντης απέκτησε τρία παιδιά, δύο αγόρια και ένα κορίτσι. Πρωτότοκος είναι ο Χριστόφορος Βλαχάκης - καρπός του έρωτα Χρήστου Δάντη και Κατερίνας Τοπάζη.

Ο γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη

Σήμερα ο Χριστόφορος είναι 24 ετών και κυνηγάει το όνειρο του για τη μουσική στην Αμερική. Μέσα από παλιότερες φωτογραφίες του την περίοδο που ήταν στην Ελλάδα, αλλά και από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram βλέπουμε τον γοητευτικό γιο του Δάντη (δείτε εδώ τι δήλωσε ο Χριστόφορος για τους γονείς του).

Χρήστος Δάντης - Γιος - Χριστόφορος Βλαχάκης
Χρήστος Δάντης - Γιος

Οι δυσκολίες που πέρασε ο γιος του και η μεγάλη απογοήτευση

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης είχε κάνει μια εξομολογητική ανάρτηση τον Μάϊο του 2022 στον λογαριασμό του στο instagram.

«Περνάω μια ακόμη περίοδο θλίψης. Έχω γ@@@@εί τον τελευταίο καιρό. Έχετε νιώσει ποτέ ότι αξίζετε περισσότερα και να μην μπορείτε να βρείτε τι είναι αυτό που κάνετε λάθος; Σαν να εύχεστε να είχατε τις απαντήσεις και να μην ξέρετε από που να αρχίσετε να ψάχνετε γι’ αυτές. Ένα τέτοιο πράγμα…

Νιώθω σαν μια οικογένεια που αξίζει πολλά περισσότερα. Ξέρω ότι μια μέρα θα τα καταφέρω, το ξέρω ως δεδομένο ότι μια μέρα θα τα καταφέρουμε αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί όλα γίνονται τόσο αργά. Τέλος πάντων, δε θέλω να μακρηγορώ, θέλω απλά να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου γιατί πιστεύω ότι αξίζει να ξέρετε γιατί είμαι σιωπηλός και όχι τόσο ενθουσιώδης.

Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να προχωράς κάποιες φορές και να μην το βάζεις κάτω. Ξεκίνησα όλη αυτή την προσπάθεια στα 19 μου και 2,5 χρόνια μετά νιώθω σαν να βρίσκομαι ακόμα στην πρώτη πίστα. Πάντα ήμουν αληθινός μαζί σας αλλά ποτέ δεν υπήρξα τόσο διαφανής μαζί σας όσο τον τελευταίο καιρό.

Έχω αρρωστήσει και έχω κουραστεί από το να προσποιούμαι. Βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες και ήθελα να το ξέρετε γιατί όπως λέω πάντα, είμαστε μαζί σε όλο αυτό και δεν το κάνω μόνος μου. Σε κάθε περίπτωση, μπορεί να είμαι χάλια ψυχολογικά αλλά μαζί θα “καταλάβουμε” τον κόσμο. Μην αφήσετε τους δαίμονές μου να σας ξεγελάσουν. Δεν πιστεύω ότι θα μπορέσω πραγματικά να σας εξηγήσω πόσο σημαντικό ήταν για μένα να το εκφράσω αυτό», είχε γράψει ο Χριστόφορος Βλαχάκης.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο ΒλαχάκηςΑπογοητευμένος ο Χριστόφορος ΒλαχάκηςΑπογοητευμένος ο Χριστόφορος Βλαχάκης γιος του Χρήστου ΔάντηΟι αναρτήσεις του Χριστόφορου Βλαχάκη γιου του Χρήστου ΔάντηΟι αναρτήσεις του Χριστόφορου ΒλαχάκηΣε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Χριστόφορος ΒλαχάκηςΣε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο γιος του Χρήστου Δάντη