Έλλη Στάη: Γιαγιά για τρίτη φορά - Έγκυος ξανά η νύφη της

Η συγκινητική αποκάλυψη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έλλη Στάη: Γιαγιά για τρίτη φορά - Έγκυος ξανά η νύφη της

Η Έλλη Στάη παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA, Πρωταγωνιστές, το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου και σε αυτή έκανε μία πολύ σημαντική αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή. Λίγο μετά τον χαμό της μητέρας της, ο οποίος σίγουρα της στοίχισε (δείτε εδώ φωτογραφίες από την κηδεία της στη Λευκάδα), θα υποδεχθεί το τρίτο της εγγονάκι, καθώς η νύφη της είναι ξανά έγκυος.

Η ίδια έχει πραγματοποιήσει τέσσερις γάμους και από τον δεύτερο απέκτησε τον γιο της, Μάρκο, ο οποίος είναι η μεγαλύτερη αδυναμία της και η μόνιμη προτεραιότητά της. Τα παιδιά του, λοιπόν, είναι και σαν δικά της και "λιώνει" κάθε φορά που τα βλέπει.

Η αποκάλυψη της Έλλης Στάη για το τρίτο της εγγόνι

«Τέσσερις γάμοι και πόσα εγγόνια;», την ρώτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, με την παρουσιάστρια να απαντά: «Έχω δύο και αναμένω και τρίτο... Δεν απαντάω απλώς όταν με φωνάζουν γιαγιά, αν δεν με πουν γιαγιά πάω και τα ρωτάω "είμαι η γιαγιά η...". "Η γιαγιά Έλλη", μου λένε. Τρελαίνομαι!».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης μίλησε με ειλικρίνεια για την ομορφιά μιας γυναίκας και πως αυτή αντιμετωπίζεται στον χώρο της δημοσιογραφίας:

«Η ομορφιά και η νεότητα είναι προφανές ότι δεν άνοιγε ντε και καλά τις πόρτες. Με την ομορφιά φαντάζομαι πως δεν εννοείς μόνο την όψη αλλά και όλο αυτό που κουβαλάει μια όμορφη παρουσία. Κι αν δεν κουβαλάει εγκέφαλο και ψυχή, δεν είναι ποτέ όμορφη. Ανεγκέφαλη ομορφιά δεν υπάρχει, αποκλείεται. Δεν είναι η ομορφιά που θεωρώ εγώ και πιστεύω ότι είναι και μια ομορφιά που δεν διαρκεί. Σίγουρα δεν μπορεί να διαρκέσει γιατί πόσες φορές έχουμε πει "ωραία μάτια με βλέμμα αγελάδας"».

Και πρόσθεσε: «Μου έλεγαν όταν ήμουν μικρή πόσο όμορφο κοριτσάκι ήμουν και η μάνα μου μού έλεγε "Αυτό θα το έχεις. Κοίτα να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου". Πέρασαν αρκετά χρόνια για να ισορροπήσω και να βγάλω την γλυκύτητα και της γυναίκας και του χαρακτήρα που είμαι. Δηλαδή ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή. Και αυτό το έκανα επίτηδες μέχρι να περάσουν πολλά χρόνια, 15 – 20 χρόνια, για να έρθει η χαλάρωση».

Δείτε επίσης: Νάνσυ Ζαμπέτογλου - «Δεν ήταν μόνο η Έλλη Στάη, πολύς κόσμος έχει φύγει από αυτό το γραφείο κλαίγοντας»