Χριστίνα Μπόμπα: Θύελλα αντιδράσεων με τις ημίγυμνες φωτογραφίες της στο instagram - «Κι έχετε και άντρα!»

Η δημόσια στήριξη του Σάκη Τανιμανίδη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Δεν είναι η πρώτη φορά που ανάρτησή της ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο. Η Χριστίνα Μπόμπα έχει ένα καλά δουλεμένο προφίλ στο instagram που μετρά πάνω από 740 χιλιάδες ακόλουθους και είναι λογικό πως... δεν αρέσουν όλα σε όλους!

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν δημοσίευσε ένα carousel φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στις οποίες πόζαρε τόπλες στην παραλία γράφοντας χαρακτηριστικά «Σήμερα πήγαμε στη θάλασσα να φωτογραφίσουμε μαγιό… αλλά τελικά τα βγάλαμε ???? …γιατί μεταξύ των λήψεων μας έπιασε το δημιουργικό μας με τον @georgediamantis»

Δείτε επίσης: Χριστίνα Μπόμπα: Με καθρέφτες και τεράστια τζαμαρία που "βλέπει" στη βεράντα - Φωτογραφίες από το γυμναστήριο στην μονοκατοικία που ανακαίνισε με τον Τανιμανίδη

Τα σχόλια που ακολούθησαν κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν πάρα πολλά με άλλους να την εκθειάζουν και κάποιους να την... κράζουν!

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Τα σχόλια και η απάντησή της

Σε ένα μάλιστα από αυτά που έγραφε χαρακτηριστικά «Δηλαδή ρε φίλε πάτε φωτογραφίζεστε γυμνές με έναν φωτογράφο (ο οποίος προφανώς και σας είδε γυμνή), νιώθετε ωραία με αυτό (ω ναι γιατί όχι άλλωστε έχει ξεφύγει και η κουτσή Μαρία), τις ανεβάζετε δημοσίως κι έχετε και άντρα κι όλα αυτά τα δέχεται... ΟΚ», η γνωστή influncer επέλεξε να απαντήσει:

«Μήπως να απενοχοποιούσαμε λίγο το γυμνό και τις σεμνοτυφίες και να ασχολούμασταν περισσότερο με τα ταμπού και τις προκαταλήψεις;»

Χριστίνα Μπόμπα γυμνές φωτογραφίες

Χριστίνα Μπόμπα instagram

Η στήριξη του Σάκη Τανιμανίδη

«Ερωτευμένος κάθε μέρα μαζί σου», έγραψε ο γνωστός παρουσιαστής σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, λίγο αργότερα, κάνοντας repost την ανάρτηση της συζύγου του, δείχνοντας πόσο την στηρίζει σε κάθε της πράξη και απόφαση.

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη για την Χριστίνα Μπόμπα