Άφωνη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Έλλη Στάη: «Έπαθα σοκ με την ηλικία της παιδιά!»

Κι όμως είναι τόσο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, θέλησε να σχολιάσει την συνέντευξη που παραχώρησε η Έλλη Στάη στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη στο κανάλι του ALPHA, Πρωταγωνιστές, μέσα από τη δική της εκπομπή.

Θέμα συζήτησης ήταν η ομορφιά μετά τα 50 και τα πρότυπα που υπάρχουν, ιδιαίτερα στον χώρο του θεάματος. Μόλις, λοιπόν, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία, η οικοδέσποινα του Happy Day, τα έχασε.

Η αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο άκουσμα της ηλικίας της Έλλης Στάη

«Είμαι 70 ακριβώς. Δεν θα μπορούσα να πω ψέματα γιατί είναι γραμμένο. Τρώω τα πάντα αλλά το στομάχι μου ανταποκρίνεται σε ποσότητες που δε είναι τεράστιες. Δεν τρώω μαρούλια, δεν μου αρέσουν καθόλου», εξομολογήθηκε η Έλλη Στάη.

«Έπαθα σοκ με την ηλικία της Έλλης Στάη, παιδιά. Είναι αυτό που το ξέρεις, αλλά όταν ακούς κάποιον να στο λέει και συνδυάζεις αυτή την εικόνα τη νεανική και fit…», είπε, τότε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε: «Εντωμεταξύ την έχω δει από κοντά και δεν είναι από αυτές τις γυναίκες που τις βλέπεις από κοντά και λες "Παναγία μου, πώς είναι έτσι;". Είναι πολύ fit και σε πολύ καλή κατάσταση».

Η αποκάλυψη της Έλλης Στάη για το τρίτο της εγγόνι

Στη συνέντευξη που παραχώρησε έκανε και μία πολύ σημαντική αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή. Λίγο μετά τον χαμό της μητέρας της, ο οποίος σίγουρα της στοίχισε (δείτε εδώ φωτογραφίες από την κηδεία της στη Λευκάδα), θα υποδεχθεί το τρίτο της εγγονάκι, καθώς η νύφη της είναι ξανά έγκυος.

Η ίδια έχει πραγματοποιήσει τέσσερις γάμους και από τον δεύτερο απέκτησε τον γιο της, Μάρκο, ο οποίος είναι η μεγαλύτερη αδυναμία της και η μόνιμη προτεραιότητά της. Τα παιδιά του, λοιπόν, είναι και σαν δικά της και "λιώνει" κάθε φορά που τα βλέπει.

«Τέσσερις γάμοι και πόσα εγγόνια;», την ρώτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, με την παρουσιάστρια να απαντά: «Έχω δύο και αναμένω και τρίτο... Δεν απαντάω απλώς όταν με φωνάζουν γιαγιά, αν δεν με πουν γιαγιά πάω και τα ρωτάω "είμαι η γιαγιά η...". "Η γιαγιά Έλλη", μου λένε. Τρελαίνομαι!».