Γιάννης Πουλόπουλος για Θοδωρή Μαραντίνη: «Να βγει και να τοποθετηθεί! Είναι μία ρετσινιά για την Σίσσυ Χρηστίδου ότι του είχε πει...»

Ένα θέμα που έχει απασχολήσει πάνω από μία δεκαετία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιάννης Πουλόπουλος για Θοδωρή Μαραντίνη: «Να βγει και να τοποθετηθεί! Είναι μία ρετσινιά για την Σίσσυ Χρηστίδου ότι του είχε πει...»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, και με αφορμή το πάρτι της ΕΡΤ για την Μαρίνα Σάττι και την Eurovision, αποκάλυψε πως και ο ίδιος έχει δεχθεί πρόταση στο παρελθόν για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό, παρόλα αυτά έχει αρνηθεί. Αυτό συνέβη, μάλιστα, δύο φορές.

Στο πλατό, λοιπόν, λίγο αργότερα, τον λόγο πήρε ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε κάτι που συζητιέται εδώ και μία δεκαετία για την άρνηση αυτή του τραγουδιστή και αφορά και την Σίσσυ Χρηστίδου. Ο δημοσιογράφος, μάλιστα, ζήτησε από εκείνη να βγει και να πάρει θέση για όσα έχουν ακουστεί.

Το παρασκήνιο για την άρνηση του Θοδωρή Μαραντίνη στην Eurovision και ο ρόλος της Σίσσυς Χρηστίδου

«Τώρα μετά από τόσα χρόνια θέλετε να με δείτε στη Eurovision; Λες; Γιατί όχι; Θα το σκεφτώ. Δύο φορές έχω πει όχι στο παρελθόν», ανέφερε ο τραγουδιστής.

«Θα σας πω εγώ ένα παρασκήνιο το οποίο πλανάται στα γραφεία της Eurovision εδώ και πάνω από μία δεκαετία και είναι μία ρετσινιά για την οποία η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου θα ήταν καλό να τη βγάλει από πάνω της, γιατί ενώ η ίδια δεν έχει ερωτηθεί ποτέ, ακουγόταν τότε ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε όχι στην Eurovision γιατί είχε επηρεαστεί από την Σίσσυ Χρηστίδου, ότι κάπως το κουβέντιασαν και του είπε να μην πάει.

Οι eurofans ήθελαν πάρα πολύ να πάει ο Θοδωρής Μαραντίνης και οι Onirama και για πολύ καιρό εκείνη ήταν persona non grata γι' αυτούς. Καλό είναι να βγει και να τοποθετηθεί κάποια στιγμή και να πει ότι δεν έχει σχέση με αυτό. Να πει ότι αγαπά την Eurovision και υποστηρίζει. Πλανάται εδώ και χρόνια χωρίς να έχει ερωτηθεί», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.