Αντρέας Μικρούτσικος: Η πρώτη συνάντηση με την Ιωάννα Μαλέσκου για το TV Queen και το επικό σχόλιο για την Σπυροπούλου

«Όταν έρθει guest, θα αρρωστήσω»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αντρέας Μικρούτσικος: Η πρώτη συνάντηση με την Ιωάννα Μαλέσκου για το TV Queen και το επικό σχόλιο για την Σπυροπούλου

Πριν από λίγη ώρα το Open ανακοίνωσε επίσημα ότι σε περίπου μία εβδομάδα κάνει πρεμιέρα το TV Queen, με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Αντρέα Μικρούτσικο σε ρόλο διευθυντή της ακαδημίας.

Ο Αντρέας Μικρούτσικος, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, περιέγραψε με τα καλύτερα λόγια την πρώτη του συνάντηση με την Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά και το ενδεχόμενο να... αρρωστήσει σε περίπτωση που έρθει guest η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου -όπως ακούγεται.

«Πήγε καταπληκτικά. Θα είναι live. Υπήρχε η άποψη να είναι γραμμένο, ήμουν εναντίον. Τα γραμμένα τα έχω γραμμένα, είμαι υπέρ του ζωντανού. Ακόμα και άτεχνα πράγματα να έχει, έχει άλλο νεύρο το ζωντανό. Με την Ιωάννα η ατμόσφαιρα ήταν μια χαρά, μάθαμε τη σκαλέτα όπως την έχει στήσει η Ελευθερία Κεφαλά και οι συνεργάτες της, έγιναν μια σειρά παρατηρήσεις», είπε αρχικά ο Αντρέας Μικρούτσικος.

Δείτε επίσης: Tv Queen: Η επίσημη ανακοίνωση του Open για την πρεμιέρα - Ο ρόλος της Ιωάννας Μαλέσκου και του Αντρέα Μικρούτσικου

Ο Αντρέας Μικρούτσικος έπλεξε το εγκώμιο της Ιωάννας Μαλέσκου

Ενώ παρατήρησε σχετικά με την Ιωάννα Μαλέσκου ότι: «Παρακολουθούσε πολύ προσεκτικά και άκουγε. Στην ανάγνωση της σκαλέτας ήταν η καλύτερη μαθήτρια, ο πιο ζωηρός μαθητής ήμουν εγώ γιατί ξέρω από αυτά και είχα πολλές προτάσεις να κάνω. Οπότε συμμετείχε και η Ιωάννα υπήρχε ένα θετικό κλίμα ενός ανθρώπου που αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να γίνει έτσι έναντι του άλλου. Είχε σωστό λόγο και άποψη. Αυτή ήταν η πρώτη μας συνεργασία. Είναι πάρα πολύ όμορφη, κάθεται απέναντί μου, είναι πολύ γλυκιά».

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να πάει guest η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο reality, ο Αντρέας Μικρούτσικος σχολίασε με χιούμορ: «Δεν το έχω ακούσει. Είναι την ημέρα που θα αρρωστήσω, ε;»