Ελένη Μενεγάκη: «Όχι, δεν τρελάθηκα...» - Η όλο νόημα ατάκα για τις αλλαγές στην εμφάνισή της

Με λεοπάρ φόρεμα και έντονο μακιγιάζ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Όχι, δεν τρελάθηκα...» - Η όλο νόημα ατάκα για τις αλλαγές στην εμφάνισή της

Το τέλος της Ελένης Μενεγάκη από το Mega έχει πλέον διαρρεύσει (δείτε εδώ περισσότερα) με την ίδια να μην επιβεβαιώνει άμεσα την είδηση για τις σημαντικές εξελίξεις, που αφορούν στο τηλεοπτικό της μέλλον.

Με πιο έμμεσους τρόπους θα λέγαμε πως μιλάει η παρουσιάστρια για την επικείμενη αποχώρησή της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ατάκα της την Παρασκευή 19/4 στην εκπομπή Ελένη.

Η ίδια εμφανίστηκε με πολύ διαφορετικό look σε σχέση με τα συνηθισμένα. Με λεοπάρ φόρεμα και έντονο μακιγιάζ είδαμε την παρουσιάστρια με την ίδια να εξηγεί, πως μέσα από το μακιγιάζ φτιάχνει τη διάθεσή της.

H εσκεμμένη αλλαγή στο make up της Ελένης Μενεγάκη

«Καλησπέρα σας βρε παιδιά, εδώ και εμείς στη θέση μας. Όχι, δεν τρελάθηκα. Ξέρω ότι θα λέτε, κόκκινα κραγιόν, μάτια έντονα. Είναι αυτό που λες κάτσε να δοκιμάσω διάφορα, να θυμηθώ και τι άλλο μου πάει. Βγαίνω κάθε ημέρα ίδια, δε θέλω. Μου αρέσει έτσι και κάπως να παίζουμε και με αυτά. Εμείς τα κορίτσια με τα μακιγιάζ και τα κραγιόν μας, μας φτιάχνει λίγο η διάθεση ή αλλάζει ή τέλος πάντων αισθάνεσαι ακόμα καλύτερα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Οι πρώτες δηλώσεις για την αποχώρησή της από το MEGA

Η ίδια δεν μίλησε πουθενά αλλού για την αποχώρησή της, καθώς δεν της αρέσει να γίνεται θέμα συζήτησης και να γίνονται σενάρια γύρω από το όνομά της. Ωστόσο οι κάμερες την περίμεναν έξω από το στούντιο την Πέμπτη 18 Απριλίου και για να μην προσβάλλει όλους επιθυμούσαν να την ακούσουν, σταμάτησε με το αμάξι της και έκανε μία παράκληση.

«Με τρομάζετε και δεν θέλω να με τρομάζετε. Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση και θα ήθελα να το σεβαστείτε αυτό, όπως το κάνετε όλα αυτά τα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.