Ελένη Μενεγάκη: «Υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να είχαμε πει;» - Το ιδιαίτερο φινάλε στη σημερινή 19/4 εκπομπή της στο Mega

Η ατάκα των συνεργατών της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να είχαμε πει;» - Το ιδιαίτερο φινάλε στη σημερινή 19/4 εκπομπή της στο Mega

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί η Ελένη Μενεγάκη τις τελευταίες ημέρες λόγω της απόφασή της να διακόψει τη συνεργασία της με το Mega από την επόμενη σεζόν (δείτε εδώ αναλυτικά γιατί οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση).

Μέχρι στιγμής η παρουσιάστρια δεν έχει επιβεβαιώσει την αποχώρησή της, ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη έχει ένα ιδιαίτερο τρόπο επικοινωνίας με το τηλεοπτικό της κοινό και έτσι είναι σαν να το έχει επικοινωνήσει έμμεσα.

Την Παρασκευή 19/4 η παρουσιάστρια λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής της Ελένη άφησε να εννοηθεί, πως εκείνη και οι συνεργάτες της από το πάνελ γνωρίζουν πολύ καλά τα επόμενα της βήματα.

Η όλο νόημα ατάκα της Ελένης Μενεγάκη στο τέλος της 19/4 εκπομπής της

«Υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να είχαμε πει και δεν το είπαμε», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Υπάρχει κάτι που δεν μπορούμε να το πούμε την Δευτέρα;», απάντησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με την παρουσιάστρια να συμπληρώνει: «Όχι, βέβαια αφού εδώ θα είμαστε».

Οι πρώτες δηλώσεις για την αποχώρησή της από το MEGA

Η ίδια δεν μίλησε πουθενά αλλού για την αποχώρησή της, καθώς δεν της αρέσει να γίνεται θέμα συζήτησης και να γίνονται σενάρια γύρω από το όνομά της. Ωστόσο οι κάμερες την περίμεναν έξω από το στούντιο την Πέμπτη 18 Απριλίου και για να μην προσβάλλει όλους επιθυμούσαν να την ακούσουν, σταμάτησε με το αμάξι της και έκανε μία παράκληση.

«Με τρομάζετε και δεν θέλω να με τρομάζετε. Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση και θα ήθελα να το σεβαστείτε αυτό, όπως το κάνετε όλα αυτά τα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.