Ελένη Μενεγάκη: Δεν χάνει το χαμόγελό της - Η 1η ανάρτηση στο instagram μετά την είδηση αποχώρησης από το Mega

Το μήνυμα στο κοινό της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Μενεγάκη είχε συζητηθεί τις τελευταίες ημέρες λόγω των συχνών αναρτήσεων της στα social media με φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή. Πολλοί ήταν λοιπόν εκείνοι, που αναρωτήθηκαν αν αυτή η κίνηση σήμαινε κάτι.

Λίγο αργότερα ''έσκασε'' η είδηση για το τέλος της παρουσιάστριας από το Mega. Και έτσι εξηγήθηκαν όλα! Η Ελένη Μενεγάκη όλα τα χρόνια της καριέρας της έχει χτίσει μια ιδιαίτερη σχέση με το κοινό και έτσι βρήκε τον τρόπο να επικοινωνεί πιο άμεσα μαζί του - μείνει ή φύγει από την τηλεόραση (δείτε εδώ τι δηλώνει συνεργάτης της από την εκπομπή).

Λίγο μετά τις εξελίξεις για την αποχώρησή της Μενεγάκη από το μεγάλο κανάλι, ήρθε μια νέα ανάρτησή της στα social media. Το πρωί της Παρασκευής 19/4 η παρουσιάστρια έκανε ουσιαστικά το πρώτο προσωπικό post στο instagram δημοσιεύοντας μια selfie της.

Η προσωπική ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη μετά την είδηση για την αποχώρησή της με το Mega

«Καλημέρα», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

Οι πρώτες δηλώσεις για την αποχώρησή της από το MEGA

Η ίδια δεν μίλησε πουθενά αλλού για την αποχώρησή της, καθώς δεν της αρέσει να γίνεται θέμα συζήτησης και να γίνονται σενάρια γύρω από το όνομά της. Ωστόσο οι κάμερες την περίμεναν έξω από το στούντιο την Πέμπτη 18 Απριλίου και για να μην προσβάλλει όλους επιθυμούσαν να την ακούσουν, σταμάτησε με το αμάξι της και έκανε μία παράκληση.

«Με τρομάζετε και δεν θέλω να με τρομάζετε. Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση και θα ήθελα να το σεβαστείτε αυτό, όπως το κάνετε όλα αυτά τα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.