Γλύξμπουργκ & Μπλάτνικ: Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση πριν το διαζύγιο - Χαμογελαστή στην αγκαλιά του

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ και η Τατιάνα Μπλάτνικ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 14 ολόκληρα χρόνια γάμου (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση για το διαζύγιο).

Το πρώην ζευγάρι έχει πάρει πολύ συνειδητά την απόφαση του χωρισμού, ωστόσο μέσα από την ανακοίνωση γίνεται αντιληπτό πως Νικόλαος και Τατιάνα έχουν πολύ καλές σχέσεις ακόμα και μετά το τέλος της σχέσης τους.

Η αγάπη τους για την Ελλάδα ήταν ένα από τα κοινά σημεία της κοινής ζωής τους και μάλιστα κανένας από τους δύο δεν σκοπεύει να μετακομίσει εκτός της χώρας. Αξίζει εδώ να μιλήσουμε για την τελευταία κοινή και επίσημη εμφάνιση του πρώην ζευγαριού.

Η τελευταία κοινή και επίσημη εμφάνιση Γλύξμπουργκ και Μπλάτνικ

Νικόλαος Γλύξμπουργκ και Τατιάνα Μπλάτνικ είχαν παρευρεθεί μαζί στις 18/9/23 στο Ηρώδειο παρακολουθώντας τη συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου και του Στέφανου Κορκολή. Οι δύο τους είχαν φωτογραφηθεί μαζί χαρούμενοι και χαμογελαστοί!

Νικόλαος Γλύξμπουργκ - Tατιάνα Μπλάτνικ - Τελευταία κοινή εμφάνιση
Νικόλαος Γλύξμπουργκ - Tατιάνα Μπλάτνικ - Διαζύγιο

Νικόλαος Γλύξμπουργκ - Tατιάνα Μπλάτνικ - Πριν το διαζύγιο

Η αγάπη της Μπλάτνικ για την Ελλάδα

«Απολαμβάνω τα απλά πράγματα στην Ελλάδα, όπως το να πάω στο μανάβικο το οποίο αγαπώ γιατί μαγειρεύω. Μού πήρε πολύ καιρό να συνηθίσω να τρώω αργά βραδινό στην Ελλάδα, αλλά τώρα έχω προσαρμοστεί στα περισσότερα πράγματα. Μαγειρεύω, καθαρίζω, ξεφλουδίζω καρότα και πατάτες, βγάζω βόλτα το σκύλο, περπατάω στη φύση, μεριμνώ για τα υδραυλικά που δεν δουλεύουν…όπως όλοι! Εάν θεωρούσα ότι είμαι όμορφη, ευκατάστατη, πριγκίπισσα και ότι όλα είναι τέλεια, δεν θα καθόμουν εδώ να συζητάω για όλα αυτά τα θέματα.

Θέλω να δείξω στον κόσμο ότι είναι μια χαρά το να μην είναι κάνεις τέλειος. Την πρώτη φορά που είδα την Ελλάδα, ήταν μέσα από τα ματιά του συζύγου μου. Τη ζήλεψα την Ελλάδα, γιατί ο Νικόλαος ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της και ήταν σαν την «άλλη» γυναίκα μέσα στο σπίτι. Όταν μετακόμισα πλέον, αφέθηκα και δημιούργησα τη δική μου Ελλάδα», είχε πει χαρακτηριστικά η Τατιάνα Μπλάτνικ στις 8/3/22 στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νικόλαος Γλύξμπουργκ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση χωρίς τη βέρα του λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με την Τατιάνα Μπλάτνικ

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η ηλικία, η καταγωγή και ο θάνατος που της άλλαξε την ζωή - Σπάνιες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο της στις Σπέτσες το 2010

Τατιάνα Μπλάτνικ: «Δεν είναι ένα το πρόσωπο, ήταν και άλλα πιο πριν» - Ο επιχειρηματίας που διατηρούσε σχέση πριν το διαζύγιο με τον Νικόλαο

Τατιάνα Μπλάτνικ: Πού βρισκόταν και τι έκανε λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί το διαζύγιο με τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ

Τατιάνα Μπλάτνικ & Νικόλαος Γλύξμπουργκ: Η τελευταία τους κοινή ανάρτηση αγκαλιά - «Με όλη μας την αγάπη...»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η ανατριχιαστική φωτογραφία του πατέρα της που αυτοκτόνησε όταν ήταν 7 ετών - Ρίγη συγκίνησης

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Για μένα ήσουν και θα είσαι πάντα "φως"» - Η ανάρτηση της Τατιάνα Μπλάτνικ