Ναταλία Γερμανού: «Είμαστε ένας λιγότερος γιατί...» - Ηχηρή απουσία από το πάνελ του Καλύτερα Δε Γίνεται

Τα σχόλια της παρουσιάστριας για τον σάλο με τον Δημήτρη Παπανώτα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: «Είμαστε ένας λιγότερος γιατί...» - Ηχηρή απουσία από το πάνελ του Καλύτερα Δε Γίνεται

Η Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Απριλίου, βγήκε στον αέρα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται, στο κανάλι του ALPHA και καλωσόρισε τους τηλεθεατές της, προχωρώντας σε μία ανακοίνωση. Ένας από τους συνεργάτες της θα απουσιάζει το επόμενο διάστημα και εξήγησε γιατί.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Πανόπουλο, ο οποίος κατεβαίνει ως υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη, ΣΥΡΙΖΑ, και ο κανονισμός δεν του επιτρέπει να εμφανίζεται στην τηλεόραση με την ιδιότητα του δημοσιογράφου.

Η ανακοίνωση της Ναταλίας Γερμανού για την απουσία του Δημήτρη Πανόπουλου από το Καλύτερα Δε Γίνεται

«Στους τίτλους της εκπομπής είδατε την ομάδα σε πλήρη απαρτία. Από σήμερα μας λείπει ο ντράμερ. Είμαστε ένας λιγότερος όπως καταλαβαίνεται γιατί ισχύει αναδρομικά η απαγόρευση στους υποψήφιους Ευρωβουλευτές να κάνουν τηλεοπτικές εμφανίσεις. Οπότε από σήμερα δεν θα έχουμε τον Δημήτρη Πανόπουλο μαζί μας καθώς είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Του ευχόμαστε για άλλη μία φορά καλή επιτυχία και όπως όλα δείχνουν την έχει εξασφαλισμένη. Καλωσορίζουμε στη θέση του για αυτό το Σαββατοκύριακο με ευγενική παραχώρηση του τμήματος ενημέρωσης του ALPHA τον Άλκη Παππά και την Λώρα Ιωάννου», είπε χαρακτηριστικά.

Και λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια σχολίασε το όλο θέμα που δημιουργήθηκε στην παράταξη με τον Δημήτρη Παπανώτα και την διαγραφή του από το Ευρωψηφοδέλτιο λόγω των δηλώσεων του για την κακοποίηση των γυναικών (δείτε εδώ χωρίς μοντάζ όσα είπε).

«Επιτρέψτε μου να πω κάτι. Αναφέρθηκε σε μία γυναίκα, μία πολύ γνωστή διάσημη γυναίκα – το λέω γιατί το γνωρίζω, ήμουν ήδη τότε στην τηλεόραση – η οποία υφίστατο σκληρή κακοποίηση από τον επίσης πολύ γνωστό σύζυγό της. Είχαν μπλεχτεί και τα αστυνομικά τμήματα. Ο Δημήτρης Παπανώτας τη στήριξε δημόσια, είχε πάει στο δικαστήριο, στην αστυνομία, της είχε σταθεί αδιανόητα πολύ. Και τότε δεν υπήρχε ακόμα MeToo, τίποτα. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι η εξής. Όταν ένα κόμμα εντάσσει ένα δημόσιο πρόσωπο, όπως ο Δημήτρης που είναι γνωστός και έχει τηλεοπτικό βήμα, δεν έχει την υποχρέωση να τσεκάρει πολύ καλά; Τον ξέρεις τον Παπανώτα τον γνωρίζεις, βγαίνει στην τηλεόραση κάθε μέρα επί 30 χρόνια...», επισήμανε (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για τη γυναίκα που κακοποιήθηκε και τη βοήθησε).