Δημήτρης Παπανώτας εναντίον... Παπανώτα: Εξαπέλυσε «πυρά» στον Στέφανο Κασσελάκη και ανακάλεσε

Παιδί για μπύρα ή μελλοντικός πρωθυπουργός;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Σε μία ιδιαίτερη τοποθέτηση, δύο ημέρες μετά τη διαγραφή του από τον ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο δημοσιογράφος, που πάντα στήριζε τον Στέφανο Κασσελάκη, σε διάλογο που είχε με φίλο του στο Instagram, τον «σταύρωσε» για να έρθει λίγο αργότερα και να ανακαλέσει, δηλώνοντας εκ νέου την πλήρη εμπιστοσύνη του.

«Aλήθεια; Με έβγαλε εμένα ρατσιστή, ξεπερασμένο, μισογύνη, και απαράδεκτο και μετά το…μετάνιωσε; Και αύριο σαν πρωθυπουργός θα μιλάει με Ερντογάν και ηγέτες μεγάλων δυνάμεων κι εμείς θα του έχουμε εμπιστοσύνη; Κι αν μπει μέσα η Μπεκατώρου και του πει «ή εγώ ή ο Ερντογάν» τι θα γίνει; Πόλεμος; Άσε ρε φίλε… Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα σε κάνα μπαράκι. Όχι για ηγέτης» έγραψε ο Δημήτρης Παπανώτας, απαντώντας σε follower του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Να σημειωθεί ότι διέγραψε το παρακάτω σχόλιο:

Σχόλιο Δημήτρη Παπανώτα

Δείτε επίσης: Παρενέβη ο Δημήτρης Παπανώτας στο Χαμογέλα και Πάλι λόγω της Αχτσιόγλου: «Είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς»

Η διορθωτική δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα

Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, όταν το θέμα άρχισε να παίρνει έκταση, ο Δημήτρης Παπανώτας προχώρησε σε μία νέα τοποθέτηση μέσω Instagram, σε τελείως διαφορετικό τόνο.

«Τον Στέφανο Κασσελάκη τον στήριξα από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στον πολιτικό μας βίο και εξακολουθώ να τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και σαν πολιτική οντότητα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τον θεωρώ τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας και σε καμία περίπτωση μια μικρή δική μου περιπέτεια δε θα άλλαζε αυτή μου την πεποίθηση. Λάθη κάνουν όλοι οι πολιτικοί και η λάθος (ίσως) κρίση του για μένα, δεν ρίχνει το πολιτικό του ύψος. Αυτά για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

Αν τη στιγμή της κρίσης και σε συζήτηση με ένα σύντροφο είπα μία κουβέντα παραπάνω, είναι από την ένταση της στιγμής κι όχι πολιτική τοποθέτηση. Τις τοποθετήσεις μου τις κάνω ως πόστ κι όχι σε προσωπικές συζητήσεις. Σας ευχαριστώ όλους και παρακαλώ το θέμα να τελειώνει και να πάμε παρακάτω. Στα ουσιαστικά προβλήματα της χώρας για τον διάλογο επί των οποίων παραχωρώ την θέση μου σε όλους εσάς».