J2US: Ξέχασε τα λόγια του ο Γιάννης Καπετάνιος – Τον «δίκασε» ο guest κριτής Light

«Κόλαφος» και ο Σταμάτης Φασουλής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
J2US: Ξέχασε τα λόγια του ο Γιάννης Καπετάνιος – Τον «δίκασε» ο guest κριτής Light

Νέο επεισόδιο στο J2US με τον Light να παίρνει θέση στην κριτική επιτροπή, ως guest, ανάμεσα στη Βίκυ Σταυροπούλου και τη Δέσποινα Βανδή. Ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης τον υποδέχτηκε μέσα σε χειροκροτήματα, η Βίκυ Σταυροπούλου πέταξε ατακάρα: «Πρώτη φορά θα με δείτε τόσο κοντά με κάτι... light!», και το show ξεκίνησε.

Πρώτος διαγωνιζόμενος ο Γιάννης Καπετάνιος με την Μαρία Καρλάκη που τραγούδησαν το «Κάτι» της Καίτης Γαρμπή. Παρότι συμμετέχει για δύο μήνες στο show του Alpha, ο ηθοποιός φαίνεται πως δεν έχει βελτιωθεί φωνητικά, ενώ σε κάποια στιγμή ξέχασε και τα λόγια του.

Δείτε επίσης: J2us: Ευχέλαιο στο πλατό - Τα κακά μαντάτα

Η κριτική-κόλαφος του Σταμάτη Φασουλή στο J2US

Τα σχόλια των κριτών προφανώς δεν ήταν θετικά. «Γιάννη μου, είσαι λίγο σαν έκπληξη κάθε φορά, δεν ξέρουμε τι θα μας βρει. Κάποιες φορές λίγο καλύτερα, άλλες χειρότερα. Από την προηγούμενη φορά τώρα είναι στο χειρότερα γιατί ξέχασες τα λόγια σου. Έχεις μια αμηχανία!», σχολίασε η Δέσποινα Βανδή.

«Τι περίεργο ήταν αυτό σήμερα; Δεν προλάβαινες τα βήματα, δεν ακούσαμε τα μισά, τα άλλα μισά δεν θέλαμε να τα ακούσουμε. Χειρότερο δεν σε έχω δει. Μετά πήγες να την κοπανήσεις κάτω, θέλει τρυφερότητα. Πώς την άρπαξες έτσι; Κατά τ’ άλλα ήσουν αίσχος, δεν ήταν καλό μανάρι μου. Γελάσαμε-γελάσαμε, τώρα αγρίεψαν τα πράγματα», του είπε ο Σταμάτης Φασουλής. Περιέργως η Καίτη Γαρμπή, που τραγούδησε αρχικά το κομμάτι, ήταν πιο επιεικής.

Ο Light πήρε τον λόγο και είπε: «Δεν θα με ξαναδείτε! Ήρθα να δω πώς κρίνουμε. Η αλήθεια είναι ότι θα συμφωνήσω ότι δεν φάνηκε να ξέρετε το τραγούδι, ούτε να πατάει πολύ. Ήταν λίγο δυο λαλούν και τρεις χορεύουν η φασούλα. Δεν ξέρω και το standard ποιο είναι... Ούτε εμένα μου άρεσε». Του έβαλε μάλιστα και τη χαμηλότερη βαθμολογία απ' όλους.