Ησαΐας Ματιάμπα: «Περνάω δύσκολη φάση με την υπερφαγία, το πυροδότησε το φευγιό του πατέρα μου»

«Είναι ένας δαίμονας που παλεύω»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ησαΐας Ματιάμπα: «Περνάω δύσκολη φάση με την υπερφαγία, το πυροδότησε το φευγιό του πατέρα μου»

Ο Ησαΐας Ματιάμπα ήταν καλεσμένος σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου, στο πλατό της εκπομπής I Love ΣουΚου. Ο ηθοποιός και τραγουδιστής μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, που τον οδήγησε στην υπερφαγία, αλλά και για την υπερκόπωση που του χτύπησε την πόρτα το περασμένο καλοκαίρι.

«Περνάω ακόμα δύσκολη φάση με την υπερφαγία. Το φευγιό του πατέρα μου το πυροδότησε όλο αυτό, από εκεί ξεκίνησαν όλα και μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα πήρα 20 κιλά. Όταν άρχισα να συμφιλιώνομαι με το φευγιό του, άρχισε επίσης μια κατάσταση συνήθειας, είναι ένας δαίμονας που παλεύω πολύ να τον πολεμήσω. Θα τα καταφέρω στο τέλος, αλλά θέλει χρόνο, γιατί πρέπει πολλοί παράγοντες να βοηθήσουν», δήλωσε αρχικά ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Δείτε επίσης: Ησαΐας Ματιάμπα: «Όταν λείπεις από το παιδί σου...» - Συγκινεί με την εξομολόγηση για τον γιο του, Ηρακλή

Η εξομολόγηση του Ησαΐα Ματιάμπα για την αϋπνία και την υπερκόπωση

«Το φαί ερχόταν επειδή υπήρχε αυπνία. Δεν κοιμάμαι. Το διάστημα 00:30 – 04:00 κάθομαι στον καναπέ, βλέπω τηλεόραση και αυτό πρέπει να συνδυαστεί οπωσδήποτε με φαγητό. Δεν τρώω πολύ όλη τη μέρα, αλλά “δίνω” το βράδυ. Υπάρχουν διαστήματα που ήταν οκ, γιατί κοιμόμουν τα μεσάνυχτα και ξυπνούσα στις 7 το πρωί. Το κράτησα για ενάμιση μήνα. Μετά άλλαξαν οι ρυθμοί γιατί πήγα περιοδεία και το ένα έφερε το άλλο», ανέφερε στη συνέχεια ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης, παραδέχτηκε πως το περασμένο καλοκαίρι πέρασε επίσης δύσκολα. «Πέρασα υπερκόπωση, εκεί τα χρειάστηκα. Το καλοκαίρι στην περιοδεία αποφάσισα να πάρω μαζί τον γιο μου και ήμουν όλη την ώρα στο αυτοκίνητο. Έπρεπε να βρίσκω θάλασσα ή πισίνα για να απασχοληθεί το παιδί και παράσταση το βράδυ», δήλωσε ο Ησαΐας Ματιάμπα για να καταλήξει: «Δεν υπήρχε ξεκούραση, έκανα και live παράλληλα. Στα τέλη Αυγούστου πρήστηκα, τα πόδια μου έγιναν μπαλόνια. Ευτυχώς δεν είχα σοβαρά θέματα, αλλά ήθελα ξεκούραση. Μου πήρε δυόμιση μήνες να επανέλθω και συνειδητοποίησα ότι πρέπει να έχω χρόνια για εμένα»