Έβελυν Καζαντζόγλου σε Μαρία Μπακοδήμου: «Είχαμε δύσκολες στιγμές, ζοριστήκαμε εκείνη την περίοδο»

Οι δύο γυναίκες είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Έβελυν Καζαντζόγλου σε Μαρία Μπακοδήμου: «Είχαμε δύσκολες στιγμές, ζοριστήκαμε εκείνη την περίοδο»

Καλεσμένη στο στούντιο του «Γεια σου» ήταν σήμερα η Έβελυν Καζαντζόγλου. Η κριτής του My Style Rocks είχε έναν εγκάρδιο διάλογο με την παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου, την ευχαρίστησε για τις επαγγελματικές συμβουλές που της έδωσε στο ξεκίνημά της, αλλά της ζήτησε και μία... βοήθεια στα προσωπικά της.

«Αυτόν τον καιρό η ζωή μου είναι ένα χάος. Δεν έχω καταφέρει να την ισοσταθμήσω! Ποιο προσωπικό; Δεν έχει. Η ζωή μου είναι μόνο δουλειά αυτή τη στιγμή. Θέλω απλά να κάνω τη δουλειά μου, να γυρίσω σπίτι και να είμαι σε καλή κατάσταση, για να πάω στην επόμενη. Αλλά τώρα είμαι έτοιμη! Έχεις κανέναν καλό να μου συστήσεις;», είπε χαριτολογώντας η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Δείτε επίσης: Έβελυν Καζαντζόγλου: «Άκουγα πάρα πολύ ότι "δεν θα τα καταφέρεις"...» - Όσα αποκάλυψε για τις δυσκολίες στο ξεκίνημα της στο μόντελινγκ

Κομπλιμέντα από την Έβελυν Καζαντζόγλου στην Μαρία Μπακοδήμου

Στη συνέχεια εξέφρασε τον θαυμασμό της για την παρουσιάστρια, με την οποία είχαν συνεργαστεί στο ξεκίνημα της καριέρας της, στο «ΦΜ Live».

«Ξέρεις πόσο καιρό περιμένω να έρθω στην εκπομπή σου; Με εσάς έμαθα να κάνω τηλεόραση! Θέλω να πω κάτι: Η Μαρία, αν δεν υπήρχε στη ζωή μου, θεωρώ ότι δεν θα είχα καταφέρει πολλά πράγματα. Μαρία, είσαι μία γυναίκα σταθμός στη ζωή μου», της είπε χαρακτηριστικά η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Και συμπλήρωσε: «Όχι μόνο μου έμαθες να κάνω τηλεόραση. Αρχικά ανέπνεα τον ίδιο αέρα με εσένα, οπότε και ποπ κορν να έτρωγα δίπλα σου, κάτι θα μάθαινα, αλλά με συμβούλευσες. Είχαμε τις δύσκολες στιγμές μας που κάπως ζοριστήκαμε εκείνη την περίοδο, με έμαθες, έκατσες μαζί μου ακομπλεξάριστα που δεν το κάνουν πολλές γυναίκες αυτό»

Η Έβελυν Καζαντζόγλου κατέληξε: «Αν δεν υπήρχες στην τηλεόραση θα ήταν φτωχότερη. Έκατσες και μου έμαθες πράγματα. Η Μαρία δεν υπάρχει».