7 χρόνια από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη - Η σπαρακτική ανάρτηση της Καίτης Φίνου

«Σταθάκο μου...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου, συμπληρώνονται επτά χρόνια από την ημέρα που ο Στάθης Ψάλτης άφησε την τελευταία του πνοή. Ήταν 66 ετών και παλεύοντας με τον καρκίνο, έχασε τη μάχη και σκόρπισε θλίψη και πόνο στην οικογένειά του, τους φίλους, αλλά και τους θαυμαστές του.

Η Καίτη Φίνου θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του και έτσι νωρίς το πρωί δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία παλιά τους φωτογραφία και στη λεζάντα πρόσθεσε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, με τους ακόλουθούς της να "λυγίζουν" και να της στέλνουν μηνύματα.

Δείτε επίσης: «Έπαθα σόκ!» - Ο πραγματικός λόγος που δεν παντρεύτηκε με τον Στάθη Ψάλτη

Η συγκινητική ανάρτηση της Καίτης Φίνου για τα 7 χρόνια από την απώλεια του Στάθη Ψάλτη

«Σταθάκο μου.......21 Απριλίου 2017. Πέρασαν 7 χρόνια και ΥΠΑΡΧΕΙΣ............», έγραψε.

Η ανάρτηση που είχε κάνει για τον θάνατο του αδερφού του

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή τη Δευτέρα 8/5/23 και προκάλεσε θλίψη σε όλον τον καλλιτεχνικό κόσμο κι όχι μόνο. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε πως έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Ρώτας, αδελφός του Στάθη Ψάλτη.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν αυτός που έκανε γνωστή την εν λόγω είδηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook (δείτε εδώ την ανάρτηση). Ο Γιάννης Ρώτας τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Γηροκομείο Αθηνών και όπως ήταν αναμενόμενο ο θάνατός του σκόρπισε θρήνος στον θεατρικό χώρο.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια ήταν και η Καίτη Φίνου, με την οποία είχαν συνεργαστεί σε ταινίες και ήταν από τους ανθρώπους που είχαν μοιραστεί πράγματα λόγω φυσικά της σχέσης της με τον Στάθη Ψάλτη.

Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στο Facebook της μερικές φωτογραφίες με τον Γιάννη Ρώτα και τον Στάθη Ψάλτη από συνεργασίες τους, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πήγες να βρεις τον αδελφό σου. Θα είσαι ήρεμος, γαλήνιος. Θα ξεκουραστείς Γιάννη. Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση».

Σε μια άλλη ανάρτησή της στο instagram, έγραψε: «Πήγες Γιάννη μου κοντά του. Καλή αντάμωση».