Στέφανο Σαρτίνι: «Η σχέση μου με την Ρούλα Κορομηλά δεν πήγαινε καλά, γι' αυτό σταμάτησε το “Bravo”»

Πέρα από συνεργάτες υπήρξαν ζευγάρι για έξι χρόνια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Ο Στέφανο Σαρτίνι, ο άνθρωπος πίσω από μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση του '90, μίλησε στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και την Ελένη Μουστάκη. Ο Ιταλός σκηνοθέτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώην σύντροφο και συνεργάτιδά του, Ρούλα Κορομηλά, και τον Αντρέα Μικρούτσικο, με τον οποίο επίσης έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν.

«Πάντα έρχομαι στην Ελλάδα, γιατί στη μισή μου καρδιά είμαι Ιταλός και στην άλλη μισή Έλληνας. Πρωτοήρθα για το Ciao Antenna, το ετοίμασα όλο από το μηδέν, δεν υπήρχε ούτε πλατό. Στην αρχή είχαμε πολύ κόντρα με την Ρούλα Κορομηλά, δεν ξέρω γιατί έγραφαν τόση κακία για εμάς. Προσπαθούσα να την έχω χαλαρή, για να παρουσιάζει καλά. Κάναμε πολλά κάστινγκ για να βρούμε την παρουσιάστρια, αλλά μόλις είδα την Ρούλα στην τηλεόραση, πίστευα ότι ήταν η καλύτερη για να παρουσιάσει το Ciao Antenna», δήλωσε αρχικά ο Στέφανο Σαρτίνι.

Δείτε επίσης: Υπήρξε άπιστος - Ο λόγος που χώρισαν η Ρούλα Κορομηλά και ο Στέφανο Σαρτίνι

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Ρούλα Κορομηλά μετά τον χωρισμό τους. «Μπορούσα να συνεργαστώ μαζί της, η συνεργασία μας ήταν πολύ δυνατή ακόμα και μπορούσαμε να δώσουμε πολλά. Αλλά η σχέση μου με την Ρούλα δεν πήγαινε καλά και γι’ αυτό σταμάτησε το Bravo», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέφανο Σαρτίνι για να συμπληρώσει: «Ποτέ δεν λέω ποτέ, για μια μελλοντική συνεργασία μου με την Ρούλα. Κάθε μέρα κάναμε 50-55%. Μια φορά κάναμε κάτω από 40% και η Ρούλα φώναζε. Στον τελικό του Fame Story με την Καλομοίρα κάναμε πάνω από 70% τηλεθέαση».

Τα απρόοπτα στη συνεργασία του Στέφανο Σαρτίνι με την Ρούλα Κορομηλά

«Ήταν δύσκολο να μάθω ελληνικά. Στο πρώτο επεισόδιο του Ciao η Ρούλα μιλούσε ελληνικά, η βοηθός μου μετέφραζε στα ιταλικά κι εγώ έδινα οδηγίες στα αγγλικά. Γινόταν πανικός! Είχαμε κάνει φάρσα σε ηθοποιό με αληθινή τίγρη μέσα σε καμαρίνι. Μια χορεύτρια έπεσε κάτω και έφυγε όλο το μπαλέτο κι εγώ έδειχνα ένα άδειο πλατό», ανέφερε για τα ευτράπελα στην καριέρα του στην Ελλάδα ο Στέφανο Σαρτίνι.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στον πρώην συνεργάτου Αντρέα Μικρούτσικο. «Ήταν μεγάλο ταλέντο με κίνηση και ενδιαφέρον. Τώρα κάθισε σε ένα τραπέζι, όπως όλοι οι άλλοι. Εγώ θέλω έναν Αντρέα να μην είναι καθισμένος στην καρέκλα, θέλω να είναι όρθιος και να παρουσιάζει με την ίδια κίνηση και το κέφι που είχε», κατέληξε ο Στέφανο Σαρτίνι στις δηλώσεις του στην τηλεόραση του MEGA.