Μαρίνα Πατούλη: Μετά τις αντιδράσεις εμφανίστηκε ξανά αγνώριστη – «Μέχρι το φίλτρο του κλιματιστικού έχεις χρησιμοποιήσει»

Πανικός στα σχόλια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ήταν μόλις 20 μέρες πριν, όταν η Μαρίνα Πατούλη είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στα social media, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram, όπου φαινόταν ξεκάθαρα ότι τις είχε επεξεργαστεί. Μετά την αρχική απάντηση, για ένα διάστημα φαινόταν να το έχει ελαττώσει, ωστόσο τελικά επέστρεψε στις παλιές της συνήθειες και πόζαρε ξανά αγνώριστη.

Σε νέα ανάρτηση που έκανε το βράδυ του Σαββάτου 20/4, χρησιμοποίησε ξανά το μαγικό φίλτρο των social και κάπως έτσι πυροδότησε νέο κύκλο αντιδράσεων από followers που την περίμεναν στη… γωνία.

Δείτε επίσης: Μαρίνα Πατούλη: «Δεν βλέπετε; Δεν φοράω φίλτρο» - Απαντάει πρώτη φορά για τις επεξεργασμένες φωτογραφίες της

Τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη

«Άνθρωπος θα πει να πονάς, να αδικείσαι, να παλεύεις και να μη το βάζεις κάτω!» γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρίνα Πατούλη, αλλά τα σχόλια δίνουν και παίρνουν. «Μέχρι το φίλτρο του κλιματιστικού έχεις χρησιμοποιήσει αφού χάλασες τα φίλτρα της καφετιέρας και της ηλεκτρικής σκούπας, έλεος», «The Benjamin Button effect! Από τον Φεβρουάριο έχει χάσει καμία 40αριά χρόνια!», «Λες και βλέπω την Καινούργιου με τόσα φίλτρα σόρρυ», αναφέρουν μεταξύ άλλων χρήστες των social.

Σχόλια Μαρίνα Πατούλη

Η απάντηση της Μαρίνας Πατούλη για τις επεξεργασμένες φωτογραφίες της

«Σάββατο βράδυ αφού έχω βγει, όλη μέρα στα ψώνια μου στην Γλυφάδα, γυρίζω σπίτι, χαλαρώνω και λέω ας ανεβάσω μια φωτογραφία. Κάνω μια ανάρτηση. Ξέρεις εμένα μου αρέσει να πειραματίζομαι. Μας δίνει πλέον η τεχνολογία τη δυνατότητα να κάνουμε τα πάντα. Φυσικά, έβαλα τα φίλτρα, δεν ζω σε καμιά σπηλιά, όλοι με βλέπουν και με γνωρίζουν.

Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε 20 ετών και αγαπάμε τον εαυτό μας, γιατί ειπώθηκε ότι δεν αγαπάμε τον εαυτό μας και είναι βασανιστικό να μην τον αγαπάμε. Όχι! Επειδή αγαπάμε τον εαυτό μας και ως γυναίκες έχουμε και την ωραιοπάθεια, πειραματιζόμαστε με διάφορες μορφές και νομίζω ότι αυτό είναι ατομική ελευθερία. Μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι. Ανέβασα αυτή τη φωτογραφία και έγινε ο κακός χαμός», είχε πει χαρακτηριστικά στο Fay's Time σχετικά η Μαρίνα Πατούλη.