Γιώργος Αμούτζας: «Είμαι ερωτευμένος!» - Επιτέλους το παραδέχτηκε

Πώς αντέδρασε στις ερωτήσεις για τα προσωπικά του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Εδώ και μήνες ψιθυρίζεται ότι ο Γιώργος Αμούτζας έχει βρει τον έρωτα, με κυριότερη... ύποπτη την παρτενέρ του στο J2US, Τάνια Μπρεάζου. Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη, και απάντησε για πρώτη φορά ξεκάθαρα για την προσωπική του ζωή.

«Είμαι ερωτευμένος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αμούτζας σε σχετική ερώτηση, ωστόσο απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, όσον αφορά το άλλο του μισό. Στη συνέχεια ανέφερε πως νιώθει άβολα όταν μιλάει για την προσωπική του ζωή. «Πάρα πολύ! Πάρα πολύ. Το καταλαβαίνω και το σέβομαι. Δεν με τσαντίζει αλλά αισθάνομαι άβολα πραγματικά».

Δείτε επίσης: Τάνια Μπρεάζου & Γιώργος Αμούτζας: Μαζί στον τόπο καταγωγής της - Ταξίδι αστραπή για το ζευγάρι του J2US στη Ρουμανία

Η αποκάλυψη του Γιώργου Αμούτζα για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Σε διαφορετικό σημείο, προχώρησε και σε μία αποκάλυψε για τη σχέση του με τον συνάδελφό του, Βασίλη Μπισμπίκη. «Όσες φορές βρισκόμαστε με τον Βασίλη Μπισμπίκη εκτός των τηλεοπτικών γυρισμάτων μιλάμε πάντα για τον Παναθηναϊκό. Και οι δύο», ανέφερε ο Γιώργος Αμούτζας, καθώς δεν θα απαντούσε σε περαιτέρω προσωπικές ερωτήσεις.

«Συνεχώς μας ρωτούν αν είμαστε ζευγάρι»

Γιώργος Αμούτζας και Τάνια Μπρεάζου ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν είναι κάτι παραπάνω από παρτενέρ στο J2US ή αν είναι άλλη η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του ηθοποιού. «Δεν ξέρω αν είμαστε φαβορί με τον παρτενέρ μου. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα δείξει πως θα πάει», δήλωνε σε διαφορετικό live η Τάνια Μπρεάζου.

Σχετικά με τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι, ο Γιώργος Αμούτζας ανέφερε: «Συνεχώς μας ρωτούν αν είμαστε ζευγάρι οπότε στην σκηνή κάνουμε αυτό που πρέπει χωρίς να μας ενδιαφέρουν όσα λέγονται»