Συγκινημένη η Μαρία Κορινθίου: «Είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε αυτούς τους ανθρώπους»

Έστειλε μήνυμα ανθρωπιάς

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Συγκινημένη η Μαρία Κορινθίου: «Είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε αυτούς τους ανθρώπους»

Βούρκωσε στην κάμερα της AXDW 2024 η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη του Δημήτρη Στρέπκου και καμάρωσε την φίλη και κουμπάρα της, Κατερίνα Τσάβαλου, που περπάτησε για τον Δημήτρη Στρέπκο. Στην πορεία, ωστόσο, συγκινημένη έδωσε εύσημα στον σχεδιαστή, καθώς αφιέρωσε τη σημερινή επίδειξη στην ηθοποιό και στενή φίλη, Κάτια Νικολαΐδου, η οποία έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Νοέμβριο μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Το μήνυμα της Μαρίας Κορινθίου

«Πάνω απ' όλα ήταν μαχήτρια, μην το ξεχνάμε ότι αντιμετώπισε αυτό το θέμα υγείας και στο παρελθόν. Να στεναχωριόμαστε για τέτοια πράγματα, για τέτοια ζητήματα, είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε αυτούς τους ανθρώπους», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Κορινθίου για να συμπληρώσει: «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Δημήτρης Στρέπκος αφιέρωσε όλο το show στην Κάτια Νικολαΐδου, ήταν επιστήθια φίλη του και να μην τους ξεχνάμε αυτούς τους ανθρώπους, για πολλούς λόγους».

Δείτε επίσης: «Μην λέτε τέτοια πράγματα!» - Το ξέσπασμα του αδερφού της Κάτιας Νικολαΐδου μία ημέρα μετά την κηδεία της

Η Μαρία Κορινθίου κατέληξε την τοποθέτησή της συγκινημένη: «Όχι μόνο επειδή ήταν συνάδελφος και έχουμε υπάρξει σε δουλειές με την Κάτια… Έχουμε περάσει με την Κάτια μαζί και σε διακοπές και θεατρικές σεζόν, να μην τους ξεχνάμε αυτούς τους ανθρώπους».

Τα συγκινητικά λόγια του αδερφού της Κάτιας Νικολαΐδου

Πρόσφατα και ο αδερφός της Κάτιας Νικολαΐδου είχε μιλήσει για την απώλειά της. «Τρομερή η έλλειψή της, απλά αφήνω τον χρόνο να κυλάει. Είναι 2,5 μήνες που έχει φύγει, σίγουρα θα είναι μέσα μου για πάντα. Αυτό που μου λείπει πιο πολύ, είναι ότι δεν χτυπάει το τηλέφωνο με το όνομά της. Για την μητέρα μου κακά τα ψέματα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, δεν αντέχεται ο χαμός παιδιού», εξομολογήθηκε αρχικά ο Τάκης Νικολαΐδης.

«Όταν εγώ έκανα πρόταση στην αδερφή μου να βαφτίσει την κόρη μου την Σοφία ήταν στον πρώτο καρκίνο. Τότε κινδύνευσε να φύγει γιατί είχε πάθει μια πνευμονία, αν δεν έφυγε ο πυρετός της. Τότε της είπα "δεν θέλω να φύγεις γιατί θέλω να βαπτίσεις το παιδί". Δεν ξέρω αν πήρε δύναμη, έφυγε ο πυρετός από αυτό αλλά έγινε καλά. Τότε δεν είχε γνωρίσει καν την γυναίκα μου. Έτσι αυτό το τήρησα από μια κουβέντα μέσα στο νοσοκομείο.