Ο Στέφανος Κορκολής για τον καρκίνο: «Δεν τον ξεπέρασα, ακόμα το παλεύω...»

Οι οικονομικές δυσκολίες και η προσωπική του μάχη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Στέφανος Κορκολής για τον καρκίνο: «Δεν τον ξεπέρασα, ακόμα το παλεύω...»

Ο Στέφανος Κορκολής ήταν καλεσμένος, μαζί με την Σοφία Μανουσάκη, στην εκπομπή «Τετ Α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος στον Alpha Κύπρου. Ο μουσικός και συνθέτης μίλησε εφ' όλης της ύλης για την καριέρα του, και τις οικονομικές περιόδους που έζησε, ενώ αποκάλυψε ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει η μάχη του με τον καρκίνο.

«Δεν τον ξεπέρασα τον καρκίνο, ακόμα έχω και ακόμα το παλεύω. Κάνω θεραπείες κατά καιρούς και όσο ο καιρός περνάει και δεν έχεις συμπτώματα, τόσο καλύτερα. Κοντεύω τα δέκα χρόνια τώρα. Πάντα έχεις την αίσθηση ότι δεν θα συμβεί σε εσένα κι εγώ ανήκω επίσης στην κατηγορία πολλών που δεν δίνουμε σημασία σε ένα σύμπτωμα, το περνάμε στο ντούκου και δεν πάμε στον γιατρό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κορκολής.

Δείτε επίσης: «Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου...» - ''Ραγίζει'' καρδιές ο Κορκολής για τη σκληρή μάχη με τον καρκίνο

Η εξομολόγηση του Στέφανου Κορκολή για τον καρκίνο

«Φοβάμαι μην μου πει ότι έχω κάτι. Είναι αυτό το περίεργο συναίσθημα που έχεις ενώ μπορεί να πας στον γιατρό, να σου βρει κάτι στην αρχή του, να στο τελειώσει και να γλιτώσεις από πολλά βάσανα. Στη δική μου περίπτωση, όταν το έμαθα, το έμαθα πάρα πολύ άγαρμπα. Ο δικός μου γιατρός δεν θα σου ωραιοποιήσει τίποτα, θα σου πει ακριβώς τα πράγματα και καλά κάνει. Έχω ξαναπεί ότι έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, αλλάζει όλη η ζωή σου, αλλάζει το σύμπαν. Αφού έκανα την πρώτη επέμβαση, που είχε πολύ πόνο και τις πρώτες μου χημειοθεραπείες, μετά άρχισα να βλέπω πολύ διαφορετικά τα πράγματα», εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο Στέφανος Κορκολής.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο μουσικός μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε: «Δεν με ενδιέφερε το οικονομικό κομμάτι. Δεν ήμουν ποτέ κάτω από το θέμα χρήματα. Έχω ζήσει άγριες στιγμές στο Παρίσι που έχω ξεμείνει από λεφτά, που έπρεπε να μαζεύω για το νοίκι μου. Στο Παρίσι έχω μείνει νηστικός. Δεν έγινε και τίποτα. Δεν είχα περάσει και τραγικά να πω. Είναι ντροπή να λέω ότι έχω περάσει δυσκολίες. Βλέπω πάντα το χειρότερο και λέω “Δόξα τω Θεώ καλά είμαι”», ανέφερε ο Στέφανος Κορκολής μεταξύ άλλων.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη: