Τατιάνα Μπλάτνικ: «Δεν είναι ένα το πρόσωπο, ήταν και άλλα πιο πριν» - Ο επιχειρηματίας που διατηρούσε σχέση πριν το διαζύγιο με τον Νικόλαο

Έχει προχωρήσει και εκείνος τη ζωή του όμως...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ και η Τατιάνα Μπλάτνικ γνωρίστηκαν το 2003 στην Ελβετία, ερωτεύτηκαν παράφορα και έξι χρόνια αργότερα, το 2009, αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν. Ένα χρόνο αργότερα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις Σπέτσες, σε μία φαντασμαγορική τελετή που όλοι οι καλεσμένοι τους θυμούνται. Έμειναν μαζί για 14 ολόκληρα χρόνια, όμως τελικά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στη σχέση τους τους χώρισαν.

Την Παρασκευή 19 Απριλίου ανακοινώθηκε και επίσημα το διαζύγιό τους, για να προλάβουν τις οποιεσδήποτε φήμες μπορεί να κυκλοφορούσαν, χωρίς επιτυχία, διότι από τη στιγμή όμως που μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα έχουν ακουστεί διάφορα.

Η διάσταση και οι κρυφοί σύντροφοι των Μπλάτνικ και Γλύξμπουργκ πριν ανακοινωθεί το διαζύγιο

Ρεπορτάζ εφημερίδας αναφέρει πως τρίτο πρόσωπο είναι η πραγματική αιτία του χωρισμού τους, ρίχνοντας το φταίξιμο σε εκείνον (διαβάστε εδώ), όμως σύμφωνα με την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, και οι δύο προχώρησαν τη ζωή τους πριν μπει το οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Οι πληροφορίες, συγκεκριμένα, αναφέρουν πως η κρίση ανάμεσά τους ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, ενώ τον τελευταίο ένα χρόνο ήταν σε διάσταση. Και οι δύο είχαν φύγει από την βίλα τους (δείτε την εδώ), με εκείνη να μένει σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, ενώ εκείνος στην Ηρώδου Αττικού.

Στο χρονικό αυτό διάστημα, η Τατιάνα Μπλάτνικ φέρεται πως διατηρούσε σχέση με έναν επιχειρηματία, η οποία ωστόσο δεν είχε θετική κατάληξη, ενώ και ο πρώην σύζυγός της σύναψε δεσμό με μία άλλη γυναίκα, γνωστή κυρία της κοσμικής Αθήνας, όμως αυτό είναι κάτι πρόσφατο.

Ο βασιλικός συντάκτης Πάνος Βήττας, μιλώντας στην εκπομπή, επιβεβαίωσε το γεγονός, επισημαίνοντας πως το τέλος του γάμου της ήταν επόμενο να έρθει.

«Δεν είναι ένα το πρόσωπο που ήταν με την Τατιάνα, ήταν και άλλα πιο πριν. Αυτή την πληροφορία γνωρίζω. Όταν λέμε άλλα, εννοούμε ότι υπήρχε μία διάσταση και όταν είσαι εν διαστάσει κάπως ψάχνεσαι, ψάχνεις τον καινούργιο σου έρωτα. Δεν μπορούμε να μπούμε σε λεπτομέρειες. Όπως και ο Νικόλαος. Κρατούσαν τους τύπους και τα προσχήματα, γιατί υπήρχαν κάποιες υποχρεώσεις, όπως το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου, γιατί είναι πάρα πολύ άσχημο να βγουν φωτογραφίες προς τα έξω και να αρχίσουν να συζητιούνται.

Όλα τα media που ασχολούνται με τα βασιλικά στην Ευρώπη σταμάτησαν να ασχολούνται με τον “πόλεμο μίσους” της Μάξιμα με τη Λετίσια της Ισπανίας για να ασχοληθούν με το πολύκροτο διαζύγιο. Στην ανακοίνωση λέει "η πριγκίπισσα Τατιάνα", κρατάει τον τίτλο της», είπε χαρακτηριστικά