Φαίη Σκορδά κατά Δημήτρη Πανόπουλου λόγω Παπανώτα: «Είναι θέμα συμφερόντων! Οι άνθρωποι κρίνονται όταν έχουν ή νομίζουν ότι έχουν κάποιου είδους εξουσία»

Ξέσπασε εναντίον του μετά τις δηλώσεις για τον συνυποψήφιό του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά κατά Δημήτρη Πανόπουλου λόγω Παπανώτα: «Είναι θέμα συμφερόντων! Οι άνθρωποι κρίνονται όταν έχουν ή νομίζουν ότι έχουν κάποιου είδους εξουσία»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες που οδήγησαν στη διαγραφή του (δείτε εδώ ολόκληρο το απόσπασμα χωρίς μοντάζ) σχολιάστηκαν πολύ έντονα αυτές τις ημέρες. Η πλειοψηφία τάχθηκε κατά του, ενώ αιχμηρή απάντηση γι' αυτές είδε δώσει ο Δημήτρης Πανόπουλος, ο οποίος είναι επίσης υποψήφιος στην Ευρωβουλή με το ΣΥΡΙΖΑ.

«Άνθρωποι που έχουν κάνει τέτοιες δηλώσεις δεν έχουν θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος. Έχουμε πολλά φαινόμενα ανισότητας, έμφυλης βίας, οπότε ένα κόμμα που μάχεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα πρέπει να το υποστηρίζει αυτό το πράγμα. Προσωπικά, με όποιο βήμα έχω, με όποιο τρόπο μπορώ, παλεύω για την ισότητα, παλεύω για τα δικαιώματα όλων.

Αυτή τη στιγμή συμβαίνει κάτι πολύ μεγαλύτερο από το αν εξαιρείται από τα ψηφοδέλτια του κόμματος ένας υποψήφιος για μία δήλωση που έχει κάνει. Ήταν λάθος η δήλωση, δεν έχει θέση στο ψηφοδέλτιο, προχωράμε όμως», είχε πει συγκεκριμένα ο Δημήτρης Πανόπουλος στο Πρωινό.

Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά κατά του Δημήτρη Πανόπουλου

Το όλο θέμα, λοιπόν, συζητήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, το μεσημέρι της Δευτέρας 22/4 και η Φαίη Σκορδά διαφώνησε με τη στάση του δημοσιογράφου, λέγοντας: «Ο Πανόπουλος είναι στον Alpha, όπως και ο Παπανώτας. Όταν ανακοινώθηκε το όνομά του στον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Παπανώτα, είχε πει καλή επιτυχία. Δεν τον είδα καθόλου να λέει κάτι για τις δηλώσεις του Παπανώτα. Και τώρα τοποθετείται;

Αν αυτές οι δηλώσεις σε ενοχλούν πολιτικά, τότε σε ενοχλούν εξαρχής, είτε είσαι στο ίδιο κόμμα, βλέπε Μπεκατώρου ή Τσαμπάζη, είτε όχι. Εμένα με ενόχλησε που διάβασα στα sites τον Πανόπουλο να τοποθετείται έτσι. Κάποιοι είπαν ότι μπορεί να μη γνώριζε. Ο συγκεκριμένος όμως, επειδή είναι δημοσιογράφος, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είχε ιδέα, από τη στιγμή που εργάζεται σε μία εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, που ασχολούνται με το lifestyle κομμάτι», συμπλήρωσε στην τοποθέτησή της η Φαίη Σκορδά.

«Αν δεν το κάνεις τότε, περιμένω να μην το κάνεις και μετά. Τότε το "ομόσταβλος" δεν τον πείραξε; Γιατί; Γιατί είναι θέμα συμφερόντων. Για μένα οι άνθρωποι κρίνονται όταν έχουν ή νομίζουν ότι έχουν κάποιου είδους εξουσία. Όταν τα πιστεύεις αυτά και θέλεις να μπεις στην πολιτική, τα όριά σου να είναι αυτά και πριν και μετά. Αν αυτές οι δηλώσεις για σένα είναι η κόκκινη γραμμή στην ιδεολογία σου, πρέπει να ισχύει όλες τις στιγμές», κατέληξε.