Αγγελική Ηλιάδη: «Είχα την πρόθεση να πολιτευτώ κάποια στιγμή» - Όλη η αλήθεια για την απόφασή της να κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές

Ο λόγος που θα ασχοληθεί με την πολιτική

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αγγελική Ηλιάδη: «Είχα την πρόθεση να πολιτευτώ κάποια στιγμή» - Όλη η αλήθεια για την απόφασή της να κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε, πως η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει υποψήφια στις Ευρωεκλογές μαζί με άλλα πρόσωπα από τον χώρο της ελληνικής showbiz (δείτε εδώ με ποιο κόμμα και τους υπόλοιπους υποψηφίους).

Η κάμερα του Πρωινού συνάντησε τη γνωστή τραγουδίστρια αποσπώντας της δηλώσεις, που προβλήθηκαν τη Δευτέρα 22/4 - σχετικά με την απόφασή της να πολιτευτεί.

Όπως εξήγησε η Αγγελική Ηλιάδη, ο κύριος λόγος που κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές έχει να κάνει με τη σχέση της με τη γυναίκα και την ενδυνάμωση της γυναικείας φωνής μέσω εκείνης. Μάλιστα η οικογένειά της είναι δίπλα της και τη στηρίζει στο νέο αυτό βήμα, κάτι που τους ανακοίνωσε η Ηλιάδη την τελευταία στιγμή.

Οι δηλώσεις της Αγγελική Ηλιάδη για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

«Η πρόταση ήρθε και με χαροποίησε πάρα πολύ, γιατί είχα την πρόθεση να πολιτευτώ κάποια στιγμή. Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι χρόνια και θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον νέο πρόεδρο του κόμματος, τον Φίλιππο Καμπούρη για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο.

Ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ να το κάνω και νομίζω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνω αυτό το ξεκίνημα. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τη δουλειά μου έχω καταφέρει και έχω αναπτύξει με τις γυναίκες μία υπέροχη σχέση. Αγαπώ τις γυναίκες, τις υποστηρίζω.

Ως εργαζόμενη γυναίκα αλλά πρώτα και πάνω από όλα μητέρα, σκοπός μου είναι να ενισχύσω την παρουσία της γυναίκας και τη φωνή της στο Ευρωκοινοβούλιο, γιατί θεωρώ - αν θέλεις - ότι εμείς οι πιο δυναμικές γυναίκες οφείλουμε να βγαίνουμε μπροστά, ώστε να συμπαρασύρουμε μαζί μας και τις υπόλοιπες που ενδεχομένως δεν γνωρίζουν τη δύναμη που έχουν μέσα τους. Αν μία γυναίκα είναι πιο μπροστά, έχει μια πιο δυνατή ''φωνή'' οφείλει να το κάνει αυτό», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.