Μαρίνα Σάττι: Αγνώριστη με ξανθά μαλλιά πριν από 11 χρόνια - Στο θεατρικό σανίδι μαζί με την Άννα Βίσση (Βίντεο)

Εντυπωσίαζε από τότε με τη φωνή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρίνα Σάττι, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα φέτος στην Eurovision με το ''Ζάρι'' έχει κάνει εδώ και χρόνια πολλά χιλιόμετρα στον καλλιτεχνικό χώρο με περάσματα από μουσικές σκηνές και σημαντικές θεατρικές παραστάσεις.

Μια από αυτές που πολύς κόσμος μπορεί να μην θυμάται ήταν το 2013 στους Δαίμονες με την Άννα Βίσση. Μέσα μάλιστα από ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στα social media βλέπουμε την Μαρίνα Σάττι στο θεατρικό σανίδι να εντυπωσιάζει.

Η εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στους ''Δαίμονες'' με την Άννα Βίσση

Η όψη της νεαρής και ταλαντούχας τραγουδίστριας δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα, σε κάθε περίπτωση όμως έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα σε ό,τι αφορά την καλλιτεχνική της εξέλιξη. Στο παρακάτω απόσπασμα από την ερμηνεία της Σάττι στους Δαίμονες αρκετοί παραδέχτηκαν την πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια.

Δείτε επίσης: Μαρίνα Σάττι: Η ξαφνική αδιαθεσία στο πάρτι της ΕΡΤ, βγήκε έξω και έκανε αέρα - Η απουσία που σχολιάστηκε

Λίγα λόγια για τους ''Δαίμονες''

Δαίμονες ονομάζεται η ροκ όπερα, με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση, σε μουσική Νίκου Καρβέλα και λιμπρέτο του Σταύρου Σιδερά. Η παράσταση ανέβηκε τον Νοέμβριο του 1991 στο θέατρο Αττικόν για δυο συνεχόμενες χρονιές (1991-1993) σε μουσική διεύθυνση Μιχάλη Ροζάκη και σκηνοθεσία του Ρότζερ Ουίλιαμς, τα σκηνικά και τα κοστούμια ήταν του Νίκου Πετρόπουλου,ενώ οι χορογραφίες του Τζέφρι Κάρτερ.

Β' Σκηνοθέτης και Διευθυντής Σκηνής ήταν ο Μιχάλης Παπαμιχάλης. Συμμετείχαν οι ηθοποιοί Τζον Μοδινός (που αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Μούτσιο τη δεύτερη σεζόν), Γιάννης Σαμσιάρης και Μαριάνθη Σοντάκη (που τη δεύτερη σεζόν αντικαταστάθηκε από την Μπέσυ Μάλφα).

Η παράσταση Δαίμονες θεωρείται η δεύτερη ροκ όπερα για τα ελληνικά δεδομένα (η πρώτη θεωρούνται τα Απέραντα Χωράφια του Κώστα Τουρνά). Τα τραγούδια της παράστασης κυκλοφόρησαν δισκογραφικά την πρώτη χρονιά, ενώ η δεύτερη χρονιά προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.

Τον Μάρτιο του 2013 η παράσταση ανέβηκε ξανά, στο θέατρο Παλλάς σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Πρωταγωνίστρια ήταν και πάλι η Άννα Βίσση, ενώ την πλαισίωσε ένας θίασος που αποτελείτο από 21 ηθοποιούς-χορευτές, ανάμεσά τους η Εβελίνα Παπούλια, ο Παναγιώτης Πετράκης και ο βαρύτονος Νικόλαος Καραγκιαούρης.

Πηγή: Wikipedia