Αχιλλέας Μπέος: Κατηγορεί τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για σεξουαλική παρενόχληση - «Δεν θέλω να το πιστέψω!»

Τι συνέβη στη συνάντησή τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πρωτοφανή αποκάλυψη έκανε ο Αχιλλέας Μπέος τη Δευτέρα 22/4 μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφορικά με τη συνάντηση που είχε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου το πρωί της ίδιας ημέρας.

Πιο αναλυτικά, ο Δήμαρχος Βόλου έκανε γνωστό είχε μια πολύ σύντομη συζήτηση με την πρόεδρο της Πλεύσεως Ελευθερίας, την οποία ο ίδιος χαρακτήρισε ως ''σεξουαλική παρενόχληση'', ''πείραγμα'' και ''μανία προβολής''.

Αυτό μάλιστα, που καταγγέλλει ο Αχιλλέας Μπέος είναι ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου τη στιγμή που τον είδε του είπε ''γεια σου κούκλε, τι κάνεις'' με τον ίδιο να απορεί με το ύφος της μιας και δεν υπάρχει καμία συμπάθεια - έστω εκ μέρους του - στο πρόσωπό της.

Δείτε επίσης: Αχιλλέας Μπέος: Η ανακοίνωση μετά την είδηση της σύλληψης του

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου για τη συνάντησή του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Μετά και το πρωϊνό περιστατικό στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, όπου διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο προς τι η ανεξήγητη εμμονή, πραγματικό «κόλλημα», που η εν λόγω έχει με το πρόσωπό μου. Η προσφώνησή της την ώρα που με προσπερνούσε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί με δύο τρόπους.
Ο ένας ως «πείραγμα», αν και η ίδια εμφανώς στερείται, μεταξύ πολλών άλλων, και χιούμορ. Και ο άλλος ως σεξουαλική παρενόχληση, που δεν θέλω να το πιστέψω. Kυρίως λόγω της αυτοεκτίμησης που έχω.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ιδιαίτερη προτίμησή της σε μένα, ανεξήγητη καθώς ούτε τη γνωρίζω, ούτε την έχω συναντήσει, ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί της. Αυτή την τύχη, ομολογώ, την είχα…
Εν τέλει καταλήγω ότι ίσως πρόκειται για μανία προβολής, ιδιαίτερα μάλιστα εν όψει ευρωεκλογών…», έγραψε ο Αχιλλέας Μπέος.