Συγκινεί η Κατερίνα Βρανά: «23 Απριλίου είναι η μέρα που σχεδόν πέθαινα. Οπότε έχουμε πλέον μπει επίσημα στην...»

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε η Κατερίνα Βρανά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Ελληνίδα κωμικός και κάνει stand-up comedy, μίλησε για τα 7 χρόνια από την ημέρα που πήγε να χάσει τη ζωή της εξαιτίας της υγείας της.

«Έπαθα διάτρηση εντέρου, άνοιξε δηλαδή μια τρύπα στο έντερό μου. Σημείωση: Το έντερο δεν πρέπει να έχει τρύπες, παρά μόνο μία στο τέλος. Το δικό μου ήθελε, φαίνεται, να έχει… εξαερισμό κι έτσι άνοιξε άλλη μία. Χύθηκαν όλα μέσα, με αποτέλεσμα να μολυνθεί το σύστημα και να πάθω σηψαιμία. Αυτό οδήγησε σε σηπτικό σοκ κι έπειτα σε πολυοργανική ανεπάρκεια, με ρίξανε σε κώμα για να με σώσουν, πάλευαν οι γιατροί για τη ζωή μου -υποθέτω κι εγώ πάλευα, αλλά δεν είμαι και σίγουρη, γιατί κοιμόμουν», είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Η Κατερίνα Βρανά λοιπόν, με αφορμή τόσο την ημέρα των γενεθλίων της στις 15/4 όσο και την ημέρα που σχεδόν πέθανε, στις 23/4, δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της και έγραψε λίγα συγκινητικά λόγια.

Δείτε επίσης: Με λευκό σορτσάκι και στράπλες μπλουζάκι πάνω στο αμαξίδιό της - Η Κατερίνα Βρανά ποζάρει στους άδειους δρόμους της Αθήνας

Η ανάρτηση της Κατερίνας Βρανά

«Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Παρακαλώ δείξτε υπομονή μέχρι να απαντήσω σε όλους σας. Νομίζω θα το έχω καταφέρει σε κανα δύο χρόνια.

15 Απριλίου είναι τα γενέθλιά μου.

23 Απριλίου είναι η μέρα που σχεδόν πέθαινα. Οπότε έχουμε πλέον μπει επίσημα στην Εορταστική Εβδομάδα Επιβίωσης και Γενεθλίων! Γιορτάζω μία που γεννήθηκα και μία που δεν πέθανα! 7 Χρόνια Αναγέννησης, μπίτσεζ!», έγραψε στην ανάρτηση της η Κατερίνα Βρανά.


«Ήμουν παράλυτη από τον λαιμό και κάτω και τυφλή, όταν τυφλώθηκα μου χάλασε το κέφι για καμία εβδομάδα. Δεν είχα καταλάβει ακριβώς πόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας είχα, 1 χρόνο μετά το κατάλαβα. Η αποκατάσταση πάει πολύ αργά, νομίζω μέχρι να γίνω 8 θα έχω στρώσει. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι να πεις κάτι και να μην γελάνε», έχει πει επίσης σε συνέντευξη της και είχε συγκλονίσει.