Τόνια Σωτηροπούλου: Με ίδιο λαμπερό χαμόγελο και βλέμμα - Αυτή είναι η μητέρα της ηθοποιού

Η σπάνια φωτογραφία της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Τόνια Σωτηροπούλου δείχνει μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media την καθημερινότητά της και φυσικά τα πρόσωπα που απαρτίζουν αυτή - από το επαγγελματικό, το φιλικό, το οικογενειακό και το προσωπικό της περιβάλλον.

Η αδυναμία της Σωτηροπούλου στη μητέρα της είναι γνωστή και μάλιστα με αφορμή τα γενέθλια της κυρίας Σόφιας, η ηθοποιός αποφάσισε να δημοσιεύσει μια κοινή φωτογραφία τους στο instagram.

Μαμά και κόρη κοιτάνε χαμογελαστές τον φακό, όσο η εορτάζουσα κυρία Σοφία σβήνει την τούρτα της και 74 της κεράκια. Στο σημείο αυτό να πούμε, πως οι δύο γυναίκες μπορεί να έχουν διαφορετικό στυλ σε κάθε περίπτωση όμως μοιάζουν πολύ.

Δείτε επίσης: Η τροφή που δεν τρώει εδώ και 17 χρόνια - Πως διατηρεί το κορμί της η Τόνια Σωτηροπούλου

Οι φωτογραφίες με τη μητέρα της Τόνιας Σωτηροπούλου

«Χρόνια πολλά μαμά να είσαι ευτυχισμένη, σε αγαπάμε πολύ», έγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Τόνια Σωτηροπούλου - Μητέρα

Πως γνωρίστηκε με τον Κωστή Μαραβέγια

«Γνωριστήκαμε στην πρεμιέρα μιας ταινίας που έπαιζε εκείνη. Είχα πάει στο Παλλάς, την ήξερα σαν ηθοποιό και εκεί τη γνώρισα από κοντά. Μετά μεσολάβησε ένα διάστημα όπου κάπως μου έστειλε ένα μήνυμα, γιατί ήταν σε ένα αεροπλάνο και έπαιζε ένα τραγούδι μου και με ρώτησε «είναι δικό σου το κινητό;». Της λέω: είσαι τρελή, παιδί μου, θα βάλω ήχο κλήσης το τραγούδι μου; Τι είμαι;.

Η Τόνια μου δίνει την ελευθερία να κάνω αυτό που αγαπώ χωρίς ωράριο και υποχρεώσεις. Εγώ αισθάνομαι την απόλυτη ελευθερία να είμαι δημιουργικός, να παίρνω τον χρόνο μου για να κάνω αυτό που θέλω. Μπορεί να λείπω μία μέρα ολόκληρη από το σπίτι. Αυτό νομίζω ότι είναι το καλύτερο», είχε πει ο Κωστής Μαραβέγιας για τη συμβίωσή του με την Τόνια Σωτηροπούλου στις 11/1/23 στην εκπομπή Ελένη.