Μαρία Ιωαννίδου: «Θα μπορούσα να κάνω μήνυση στον κύριο...» - ''Πυρ και μανία'' με τα δημοσιεύματα για την ηλικία της

«Μεγάλωσα αρκετά αλλά δεν μου φαίνεται»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαρία Ιωαννίδου: «Θα μπορούσα να κάνω μήνυση στον κύριο...» - ''Πυρ και μανία'' με τα δημοσιεύματα για την ηλικία της

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 23/4 με την γνωστή ηθοποιό να διαμαρτύρεται σχετικά με το δημοσίευμα που είχε κυκλοφορήσει για την ηλικία της.

Ο χρόνος μπορεί να περνάει, ωστόσο η Μαρία Ιωαννίδου τονίζει και επιμένει πως διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση και ίσως αυτό ενοχλεί μερικούς, όπως ανέφερε. Στη συνέχεια, η ηθοποιός απευθύνθηκε στον άνθρωπο που έγραψε ψευδή αριθμό για την ηλικία της - δηλώνοντας του πως εάν το επιθυμήσει θα κινηθεί νομικά (δείτε εδώ τι της έλεγε ο Φρέντυ Γερμανός λίγο πριν φύγει από τη ζωή).

Η ενόχληση της Μαρίας Ιωαννίδου με τις ερωτήσεις για την ηλικία της

«Αυτά είναι εχθρικά σχετικά με την ηλικία μου. Είναι ντροπή τους. Δεν ισχύει κατ’ αρχήν. Θα μπορούσα να κάνω και μήνυση. Θα μπορούσα στον κύριο που το έγραψε αυτό να του κάνω μήνυση, αλλά βαριέμαι. Μεγάλωσα αρκετά αλλά δεν μου φαίνεται. Αυτό δεν τους αρέσει και το καρφώνουν συνέχεια», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

«Γράφουν ότι είμαι 80 χρονών! Δεν πούρεψα ακόμα»

«Γράφουν ότι είμαι 80 χρονών, αν είναι δυνατόν! Είναι δυνατόν να είμαι 80 χρονών και να είμαι έτσι; Αυτοί που το γράφουν είναι χάκερ και είναι και σιχαμένοι. Είμαι καλλιτέχνης, είμαι γυναίκα, δεν πούρεψα ακόμα, κρατάω. Δεν υπάρχει λόγος να ασχολούνται πια, είμαι και μια ιστορία», είπε η ηθοποιός στις 25/10/23 στο "Mega Καλημέρα".