Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πρώην συνεργάτιδά του καταγγέλλει - «Με έκανε unfollow όταν τελείωσε η εκπομπή»

Ο ίδιος δεν έχει μιλήσει για το συμβάν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όλα αυτά τα χρόνια της τηλεοπτικής του παρουσίας έχει κάνει αμέτρητες συνεργασίες με δημοσιογράφους, παρουσιαστές και άλλα πρόσωπα από τον ευρύτερο καλλιτεχνικό κόσμο.

Μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε πρώην συνεργάτιδά του στην κάμερα του Πρωινό Σουσού και προβλήθηκαν την Τρίτη 23/4 έγινε γνωστό το unfollow που της έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά το τέλος της συνεργασίας τους.

Ο λόγος για την κωμικό, Χρύσα Καταρίνη. H ίδια μαζί με τη Super Κική και τη Φελίσια Τσαλαπάτη μια περίοδο είχαν την ενότητα ''Σφήκες'' στο The 2night show, επομένως τότε γνωρίστηκε και συνεργάστηκε με τον Αρναούτογλου (δείτε εδώ τι είχε συμβεί με Super Κική και Κατσαρίνη στο The 2night show).

Ποια πρώην συνεργάτιδά του έκανε unfollow ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

«Με τον Γρηγόρη όχι δεν έχουμε επικοινωνία, δεν έχουμε επαφές. Δεν νομίζω ότι θα ήθελε ο Γρηγόρης να συνεργαστούμε ξανά. Με έκανε unfollow όταν τελείωσε η εκπομπή, οπότε νομίζω ότι δεν θέλει. Τώρα δεν ξέρω αν τον έχω εγώ follow, θυμάμαι τι είχε γίνει τότε. Δεν ξέρω τι έγινε μετά, φαντάζομαι ότι δεν έχουμε κάποια κακία, έχουν περάσει τόσα χρόνια, εγώ προσωπικά δεν έχω», είπε η Χρύσα Κατσαρίνη.

Τα "καρφιά" της για το The 2night show

«Στις Σφήκες υπήρχε ένα μοντάζ στο οποίο δεν είχα κανέναν έλεγχο και κοβόντουσαν πράγματα, τα οποία με δυσκόλευαν πάρα πολύ. Κοβόντουσαν τα αστεία, ήταν τρομερό αυτό. Γινόταν για χίλιους δύο λόγους, μπορεί να είχε ενοχληθεί ο καλλιτέχνης κλπ… Ο Γρηγόρης δεν θέλει να ενοχλεί και να πληγώνει κανέναν.

Ήμασταν εκεί για να θίξουμε τα κακώς κείμενα και όχι για να πλέξουμε το εγκώμιο. Οι Φάνης Λαμπρόπουλος, Νικόλας Ράπτης και Θανάσης Πασσάς που ήταν πριν από μας λέγανε πολύ πιο σκληρά πράγματα, αλλά από μία γυναίκα ακουγόταν σαν κακία, που δεν ήταν», είχε πει η Χρύσα Κατσαρίνη στις 13/1/22 στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».