Λίτσα Πατέρα για Μενεγάκη: «Όταν μου γίνει πρόταση...» - Θα συνεργαστούν ξανά μετά από χρόνια στον ΑΝΤ1;

Ερωτηματικά με τις νέες δηλώσεις της αστρολόγου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Λίτσα Πατέρα παραχώρησε νέες δηλώσεις για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη (δείτε εδώ τι είχε πει η αστρολόγος πριν από λίγες ημέρες). Η κάμερα του Breakfast at star τη συνάντησε και τα όσα είπε προβλήθηκαν την Τρίτη 23/4.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια είδηση, πως η Μενεγάκη μετά την αποχώρησή της από το Mega ενδέχεται να πάει στον ΑΝΤ1. Σε περίπτωση λοιπόν, που συμβεί αυτό θα είναι πολύ πιθανό να τη δούμε - μετά από πολλά χρόνια - να συνεργάζεται ξανά με τη Λίτσα Πατέρα.

Η τελευταία σε σχετική ερώτηση ξεκαθάρισε, πως εκείνη αναμφίβολα παραμένει στο κανάλι του Αμαρουσίου, δεν είναι σε θέση ωστόσο να γνωρίζει τα μελλοντικά σχέδια και τις προτάσεις που δέχεται η Ελένη Μενεγάκη.

Οι δηλώσεις της Λίτσας Πατέρα για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη

«Εγώ, επειδή κάνω μια ορισμένη δουλειά δεν θέλω συνήθως να ρωτάω τι θα κάνουν και δεν επιτρέπεται κιόλας. Ενδεχομένως, αυτόν τον καιρό η Ελένη να έχει πάρα πολλές προτάσεις και ακόμα και εκείνη η ίδια να πρέπει να καθίσει να σκεφτεί. Άρα, λοιπόν υποθέτω ότι και εκείνη η ίδια δεν έχει αποφασίσει. Θα της κάνουν προτάσεις, άξια είναι και θα δούμε τι θα κάνει.

Μακάρι να επιστρέψει στον ΑΝΤ1, τι να πω… Μακάρι και να επέστρεφε. Δεν ξέρω παιδιά τίποτα. Όλα τα κανάλια είμαστε συνάδελφοι, δεν έχει σημασία τώρα που είσαι. Το θέμα είναι να είσαι κάπου, να σε αγαπάει ο κόσμος, να σε βλέπει και να δίνεις κάτι. Άρα, όπου και να πάει αυτό το πλάσμα θα μεγαλουργήσει. Όταν μου γίνει πρόταση θα σας φωνάξω να σας πω. Δεν έχω πρόταση ακόμα για να συνεργαστώ μαζί της. Εγώ είμαι ΑΝΤ1, ό,τι πει ο ΑΝΤ1 αυτό θα ακολουθήσω», είπε η Λίτσα Πατέρα.