Γιάννης Καλλιάνος: «Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή» - Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση ο μετεωρολόγος

«Προσευχηθείτε σας παρακαλώ»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιάννης Καλλιάνος: «Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή» - Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση ο μετεωρολόγος

Σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Γιάννης Καλλιάνος και η οικογένειά του, καθώς ο πατέρας του γνωστού μετεωρολόγου αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας μετά από χειρουργείο που έκανε.

Μέσα από την ανάρτηση, που έκανε ο Γιάννης Καλλιάνος την Τρίτη 23/4 στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook καταγγέλλει γνωστό νοσοκομείο και καθηγητή ιατρό για τη διαχείριση στο πρόβλημα υγείας του πατέρα του.

Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος στο βίντεο που δημοσίευσε, ο 78χρονος πατέρας του πριν από 15 ημέρες μπήκε σε νοσοκομείο της Βούλας, καθώς μαύρισε ξαφνικά το δάχτυλό του. Δεδομένου ότι ο άντρας έχει διαβητικό πόδι αποφασίστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο και σε συνέχεια να του ακρωτηρίαουν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του.

Με δάκρυα στα μάτια ο Γιάννης Καλλιάνος αποκάλυψε, πως ο πατέρας του δεν είχε οξυγόνο, έπαθε αποκορεσμό και ανακοπή καρδιάς. Εν τέλει, παρά την άρνηση των γιατρών για διασωλήνωση μιας και δήλωναν ότι ο 78χρονος ήταν καλά - αποφασίστηκε να μπει στη ΜΕΘ.

Προς στιγμήν, ο ηλικιωμένος άντρας βρίσκεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» και ο Γιάννης Καλλιάνος προσεύχεται να γίνει ένα θαύμα και να ζήσει ο πατέρας του μετά την τεράστια ταλαιπωρία, που έχει υποστεί.

Σε κάθε περίπτωση ο μετεωρολόγος τόνισε, πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει σε νέες αποκαλύψεις για να αποδοθούν ποινές στους οι υπαίτιους και να αποφευχθούν αντίστοιχες καταστάσεις με νέα θύματα.

Δείτε επίσης: Διέρρηξαν το σπίτι του Γιάννη Καλλιάνου: «Η γυναίκα μου ούρλιαζε και το παιδί μας έκλαιγε» - Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου για την περιπέτεια του πατέρα του

«Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Ακόμα ελπίζω ότι με τη βοήθεια της Παναγίας δεν θα κοπεί και η υπόλοιπη. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά», έγραψε ο Γιάννης Καλλιάνος.