Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τον Γρηγόρη Μοργκαν - «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια λάθη και δεν...

«Πιο παλιά είχα τον γάμο στο μυαλό μου, τώρα έχω φτάσει σε μια ηλικία που λέω ή θα γίνει ή δεν θα γίνει ποτέ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τον Γρηγόρη Μοργκαν - «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια λάθη και δεν...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show και καθισμένη στο πλατό του ΑΝΤ1, είχε μια όμορφη συζήτηση με τον παρουσιαστή. Μεταξύ άλλων ωστόσο, η δημοσιογράφος που μάθαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor, μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Μπορεί όταν βρισκόταν σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να μην έκρυβε τίποτα από τα προσωπικά τους, ωστόσο, πλέον για το νέο της σύντροφο δεν θέλει να μιλάει δημόσια.

Οι αποκαλύψεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον σύντροφό της

«Είμαι πολύ καλά και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχουν μείνει ωραίες στιγμές μέσα σε αυτά τα 7 χρόνια από το πρώτο Survivor αλλά και άβολες. Νιώθω άβολα όσον αφορά στα προσωπικά μου, για το αν χώρισα, αν παντρεύομαι, αν είμαι έγκυος. Αυτά με ενοχλούν πιο πολύ. Το 2017 μπήκα στο Survivor ήρθε η αναγνωρισιμότητα, άλλαξαν τα επαγγελματικά μου και η οικονομική μου κατάσταση. Οπότε είμαι χαρούμενη», ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη - «Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός μαζί της γιατί...»

Ενώ, όσον αφορά τον σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν, μίλησε για πρώτη φορά εντελώς ανοιχτά, αποκαλύπτοντας το λόγο που δεν θέλει να μιλάει για εκείνον: «Πάει καιρός που χωρίσαμε με τον Κωνσταντίνο, πάνω από έναν χρόνο. Δεν θέλω να κάνω τα ίδια λάθη και δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση. Μεγαλώνοντας θέλω να προστατεύω περισσότερο την προσωπική μου ζωή. Δεν είναι ότι δεν θα ανεβάσω φωτογραφία με τον Γρηγόρη αλλά θέλω να το κάνω πιο προστατευμένα. Καλά είναι το παλικάρι. Δεν του αρέσει καθόλου η αναγνωρισιμότητα, δεν μου το λέει αλλά το καταλαβαίνω γιατί είμαι και εγώ στην ίδια φάση. Πιο παλιά είχα τον γάμο στο μυαλό μου, τώρα έχω φτάσει σε μια ηλικία που λέω ή θα γίνει ή δεν θα γίνει ποτέ. Το έχω βγάλει από το μυαλό μου».