Θεοφανία Παπαθωμά: «Μας σκοτώνουν! Μας ψεκάζουν...» - Η ανάρτηση κόλαφος για την Αφρικανική σκόνη

Χαμός στα σχόλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Μια ανάρτηση κόλαφο έκανε η Θεοφανία Παπαθωμά για την αφρικανική σκόνη που ξέσπασε όλη την Ελλάδα. Το χρώμα του ουρανού έγινε πορτοκαλί, ενώ ο αέρα ήταν γεμάτος σκόνη. Μάλιστα, το κράτος εξέδωσε ανακοίνωση να μην μετακινείται ο κόσμος χωρίς να υπάρχει λόγος - δείτε συγκλονιστικές εικόνες.

Η ηθοποιός είπε ξεκάθαρα πως αυτό δεν είναι σκόνη, αντιθέτως ψεκάζουν τον κόσμο για να τον σκοτώσουν. Μάλιστα, σχετική ανάρτηση έκανε και ο πρώην σύζυγός της.

Η ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά για την Αφρικανική σκόνη

«ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!
Και ενώ εσύ ονειρεύεσαι, παλεύεις κι αγωνίζεσαι να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, κάποιοι προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη. Πείτε μας πώς να καθαρίσουμε τα βαρέα μέταλλα που μας ψεκάζουν, από τον οργανισμό!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της η Θεοφανία Παπαθωμά.


Η ανάρτηση του πρώην συζύγου της Γρηγόρη Πετράκου

Μέσα από όσα έγραψε ο τραγουδιστής στην ανάρτησή του άφησε να εννοηθεί η δυσπιστία απέναντι στην Αφρικανική σκόνη. Ο ίδιος μάλιστα ανέσυρε από τη μνήμη του την περίοδο του κορωνοϊού και την γενικότερη άρνησή του στα εμβόλια κατά του ιού.

Ο Γρηγόρης Πετράκος εκφράζει συχνά δημοσίως τους προβληματισμούς του απέναντι στην κυβέρνηση και στις ανακοινώσεις - αποφάσεις. Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά δεν δίστασε να κάνει γνωστό, πως για εκείνον η Αφρικανική σκόνη δεν μεταφέρθηκε από τον αέρα.

«Είναι φοβερό, άνθρωποι που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα και δεν έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό, να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε. Λες και δεν είχε ξαναφυσήξει... Να μου πεις εδώ πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστοΰμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ...», έγραψε ο Γρηγόρης Πετράκος.