Έλλη Κοκκίνου: Μιλάει πρώτη φορά για την αισθητική επέμβαση που έκανε στο στήθος της

Τι έλεγε για τις πλαστικές λίγες μέρες πριν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε στην εκπομπή Fay's Time και στον Χρήστο Λυσσέα. Μεταξύ άλλων η γοητευτική τραγουδίστρια αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην αισθητική επέμβαση που έκανε στο στήθος της και στη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision.

«Η Μαρίνα Σάττι είναι μία εξαιρετική καλλιτέχνης, με ένα ιδιαίτερο τραγούδι, που δεν γίνεται να αρέσει σε όλους. Το θέμα είναι να φιλτράρεις τα κακεντρεχή σχόλια, γιατί και τα αρνητικά μπορούν να γίνουν δημιουργικά. Έχω καταλήξει πώς ό,τι και να κάνουμε, θα ακούσουμε θετικά και αρνητικά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου.

Για να συμπληρώσει: «Μου είχε γίνει πρόταση για τη Eurovision αλλά ήμουν έγκυος και δεν μπορούσα να πάω. Είναι μια καταπληκτική εμπειρία. Νομίζω ότι το target group είναι το πιο νεανικό κοινό. Δεν ξέρω αν θα πλησίαζα εγώ το τόσο νεανικό κοινό που έχουν. Σίγουρα είναι ζηλευτό να περάσει κάποιος από αυτή την εμπειρία».

Δείτε επίσης: Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει ακόμα πλαστικές! Δεν έχω κάνει μπότοξ» - Όλα τα μυστικά ομορφιάς στα 53 της χρόνια

Η Έλλη Κοκκίνου για τη σχέση της με τον χρόνο και τις επεμβάσεις

Όσον αφορά την αυτοπεποίθηση που νιώθει μέσα στα χρόνια, η Έλλη Κοκκίνου δήλωσε: «Μεγαλύτερη έχω πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με το παρελθόν. Αν και αισθάνομαι 25 χρονών, η ηλικία είναι μια ηλικία και φέρνει ατέλειες, λίγες ή πολλές δεν έχει σημασία. Την ηλικία μου τη λέω, δική μου είναι, δεν την έχω κλέψει».

Τέλος, η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε: «Δεν έχω κάνει αισθητική επέμβαση στο πρόσωπο γιατί στο στήθος έχω κάνει, το έχω μικρύνει. Νομίζω όταν έρθει η ώρα θα κάνω ένα μίνι lift. Το φοβάμαι πολύ, το τρέμω, δεν είμαι σίγουρη ότι θα το κάνω, θέλω, αλλά δεν το τολμάω ακόμα», παραδέχτηκε στην κάμερα η Έλλη Κοκκίνου.