Τατιάνα Μπλάτνικ: Με γυαλιά ηλίου και σκυφτό κεφάλι - Η τελευταία δημόσια εμφάνιση 8 ημέρες πριν ανακοινωθεί το διαζύγιό της

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το κέντρο της Αθήνας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 14 χρόνια γάμου και κοινής ζωής (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση για το διαζύγιό τους).

Θυμίζουμε εδώ, πως οι τίτλοι τέλους γνωστοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 19/4 από το site της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας. Μέσα από την ανακοίνωση επιβεβαιώθηκε, πως κανένας από τους δύο (Τατιάνα και Νικόλαος) δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την Ελλάδα.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Τατιάνας Μπλάτνικ πριν την ανακοίνωση διαζυγίου

Η αγάπη άλλωστε της Τατιάνας Μπλάτνικ για την Ελλάδα είναι γνωστή. Η Αθήνα και οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης αποτελούν ένα από τα σημεία, που συχνά απαθανατίζεται η πρώην σύζυγός του Νικολάου. Στις 11 Απριλίου μάλιστα - 8 ημέρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου - η Μπλάτνικ είχε κάνει την τελευταία δημόσια εμφάνιση με casual look στο κέντρο της Αθήνας.

Τατιάνα Μπλάτνικ - Βόλτα
Τατιάνα Μπλάτνικ - Βόλτα - πριν τον χωρισμό

Η αγάπη της για την Ελλάδα

«Απολαμβάνω τα απλά πράγματα στην Ελλάδα, όπως το να πάω στο μανάβικο το οποίο αγαπώ γιατί μαγειρεύω. Μού πήρε πολύ καιρό να συνηθίσω να τρώω αργά βραδινό στην Ελλάδα, αλλά τώρα έχω προσαρμοστεί στα περισσότερα πράγματα. Μαγειρεύω, καθαρίζω, ξεφλουδίζω καρότα και πατάτες, βγάζω βόλτα το σκύλο, περπατάω στη φύση, μεριμνώ για τα υδραυλικά που δεν δουλεύουν…όπως όλοι! Εάν θεωρούσα ότι είμαι όμορφη, ευκατάστατη, πριγκίπισσα και ότι όλα είναι τέλεια, δεν θα καθόμουν εδώ να συζητάω για όλα αυτά τα θέματα.

Θέλω να δείξω στον κόσμο ότι είναι μια χαρά το να μην είναι κάνεις τέλειος. Την πρώτη φορά που είδα την Ελλάδα, ήταν μέσα από τα ματιά του συζύγου μου. Τη ζήλεψα την Ελλάδα, γιατί ο Νικόλαος ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της και ήταν σαν την «άλλη» γυναίκα μέσα στο σπίτι. Όταν μετακόμισα πλέον, αφέθηκα και δημιούργησα τη δική μου Ελλάδα», είχε πει χαρακτηριστικά η Τατιάνα Μπλάτνικ στις 8/3/22 στην εκπομπή Πάμε Δανάη.