Χρύσα Κατσαρίνη για Super Κική: «Αλήθεια σοκαρίστηκες; Δεν ξέρεις πόσα βγάζουν οι παρουσιάστριες;»

«Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε αυτά τα ποσά»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Χρύσα Κατσαρίνη για Super Κική: «Αλήθεια σοκαρίστηκες; Δεν ξέρεις πόσα βγάζουν οι παρουσιάστριες;»

Για την επίμαχη δήλωση που έκανε η Super Κική, ότι έχει βγάλει σχεδόν ένα εκατομμύριο από τις διαφημίσεις στο Instagram, μίλησε η Χρύσα Κατσαρίνη σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού». Θυμίζουμε ότι η stand-up comedian είχε συνεργαστεί μαζί της, για ένα μικρό διάστημα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Παράλληλα, μίλησε για τις σχέσεις της με τον παρουσιαστή σήμερα.

«Εγώ δεν έχω βγάλει ένα εκατομμύριο από το Instagram. Δεν κάνω διαφημίσεις απλά προωθώ τη δουλειά μου σαν κωμικός», είπε αρχικά η Χρύσα Κατσαρίνη για να συμπληρώσει: «Σοκαρίστηκες; Αλήθεια; Δεν ξέρεις πόσα βγάζουν οι παρουσιάστριες από το Instagram; Ξέρεις. Άρα δεν είναι και τόσο σοκαριστικό».

Δείτε επίσης: Super Κική: Θα τρίβετε τα μάτια σας - Το επταψήφιο ποσό που έβγαλε μέσα σε ένα χρόνο από το instagram

Η Χρύσα Κατσαρίνη για τις δηλώσεις της Super Κική

Μιλώντας συγκεκριμένα για την Super Κική, η Χρύσα Κατσαρίνη δήλωσε: «Επειδή ξέρω την Super Κική και καταλαβαίνω ότι δεν το είπε με αυτόν τον τρόπο. Προσπαθούσε να εξηγήσει το πώς βίωνε την κατάσταση πριν, πόσα στερήθηκε και πώς τη βιώνει τώρα».

«Απλά θεωρώ πως στην εποχή που ζούμε δεν χρειάζεται να αναφέρουμε αυτά τα ποσά. Είναι πολύ όμορφο και ευτυχές όταν πετυχαίνεις κάτι, απλά ο κόσμος αυτή τη στιγμή πεινάει πραγματικά. Και δεν την κατηγορώ την Κική, γιατί ξέρω πολύ καλά ότι δεν το είπε με αυτόν τον τρόπο», κατέληξε η Χρύσα Κατσαρίνη μιλώντας στην εκπομπή του Open.