Θοδωρής Ρωμανίδης: «Ο Μάρκος Σεφερλής στάθηκε στον Γιάννη Καπετάνιο όταν ήταν πιο κάτω και από τη λάσπη»

Πώς σχολίασε το τέλος της συνεργασίας τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Θοδωρής Ρωμανίδης: «Ο Μάρκος Σεφερλής στάθηκε στον Γιάννη Καπετάνιο όταν ήταν πιο κάτω και από τη λάσπη»

Ο Θοδωρής Ρωμανίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη Μένια Κούκου. Ο ηθοποιός, και πρώην συνεργάτης του Μάρκου Σεφερλή, αναφέρθηκε στη διακοπή της συνεργασίας τους, αλλά και στην πρόσφατη δήλωση του του Γιάννη Καπετάνιου ότι πλέον αποφάσισε επίσης να μην συνεργαστεί ξανά με τον κωμικό.

Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Ρωμανίδης μίλησε αρχικά για τον Γιάννη Καπετάνιο, λέγοντας: «Eίναι πολύ λογικό να σταματήσει την συνεργασία (σ.σ. με τον Μάρκο Σεφερλή) μετά από 20 χρόνια και αφού πήρε τη σύνταξη του. Είπε κι αυτός λίγο να αλλάξει ρότα. Εγώ σταμάτησα τη δική μου συνεργασία γιατί δεν άντεχα άλλο. Εμείς για να κάνουμε αυτή την τετράωρη παράσταση, καταλαβαίνετε πόση ώρα πριν πάμε στο θέατρο και πόση ώρα μετά φεύγουμε. Κάποια στιγμή οι αντοχές λιγοστεύουν, ανθρώπινο δεν είναι;».

Δείτε επίσης: Ο Θοδωρής Ρωμανίδης εξομολογείται για τη μάχη του με το Πάρκινσον: «Φοράω τα αυτοκολλητάκια μου, παίρνω το φαρμακάκι μου και βλέπουμε»

Ο Θοδωρής Ρωμανίδης για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Σεφερλή

Στη συνέχεια ο Θοδωρής Ρωμανίδης αναφέρθηκε στις σχέσεις των δύο ανδρών, αλλά και στον εαυτό του: «Εμένα λιγόστεψαν οι αντοχές, ο Γιάννης περίμενε και τη σύνταξη του. Ο Γιάννης εξάλλου είναι γνωστό ότι στο όνομα του Μάρκου Σεφερλή πίνει νερό. Τον βοήθησε πάρα πολύ σε κάποιες προσωπικές του στιγμές και αυτό ο Γιάννης δεν το ξέχναγε ποτέ. Του στάθηκε δηλαδή κάποια στιγμή που ήταν πιο κάτω και από τη λάσπη».

«Οι συνεργασίες σταματάνε. Όπως βλέπετε, δεν σταμάτησε και κάτι άσχημα. Δεν κατέληξαν στα δικαστήρια, δεν έγινε κάτι δηλαδή. Και ο Μάρκος θα είναι στεναχωρημένος γιατί ήταν δεμένοι με τον Γιάννη, είχαν δέσει και έκαναν όλα αυτά που έκαναν. Είμαστε οικογένειες οι οποίες κάποια στιγμή λίγο χάνονται, ξαναβρίσκονται και γίνονται τα πάντα. Τα 62 που είμαι εγώ και τα 65 που είναι ο Γιάννης, δεν είναι εύκολες ηλικίες για να γίνουν αυτά που κάνει ο Μάρκος. Ο Θεός να του δίνει δύναμη, θα πλησιάσει στα 60 και καταλάβει. Αν κάνει παράσταση μιάμισης ώρας θα συνεργαστούμε ξανά», κατέληξε ο Θοδωρής Ρωμανίδης, μιλώντας στην κάμερα του Alpha