Survivor 2024: Νέα ένταση ανάμεσα σε Κατερίνα Δαλάκα και Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Σ' εμένα θα προσέχεις πώς μιλάς»

«Εγώ είμαι η Κατερίνα Δαλάκα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Νέα ένταση ανάμεσα σε Κατερίνα Δαλάκα και Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Σ' εμένα θα προσέχεις πώς μιλάς»

Τελικά δεν φαίνεται να μπαίνει τέλος στην κόντρα ανάμεσα σε Σταυρούλα Χρυσαειδή και Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor, μετά τον πρόσφατο διαπληκτισμό τους σε αγώνα. Θυμίζουμε ότι πριν από περίπου μία εβδομάδα, η πρώτη είχε κατηγορήσει την δεύτερη ότι την έσπρωξε όπως έμπαιναν σε εμπόδιο, για να ακολουθήσει μία στιχομυθία γεμάτη με ειρωνεία και εντάσεις.

Δείτε επίσης: Survivor 18/4: «Σοβαρέψου λίγο!» - ''Μπουρλότο'' η Δαλάκα με τη σπόντα Χρυσαειδή λίγο μετά τον αγώνα

Κάτι αντίστοιχο επανέλαβαν οι δύο παίκτριες του Survivor και στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας, όπου έπαιξαν αντίπαλες, μόνο που η Σταυρούλα Χρυσαειδή φαίνεται να ήταν εκείνη η οποία έσπρωξε την παίκτρια των Κόκκινων αυτή τη φορά. Μετά το φινάλε της μεταξύ τους αναμέτρησης, την οποία κέρδισε η Κατερίνα Δαλάκα, ζήτησε τον λόγο από την αντίπαλό της για ένα «τζαρτζάρισμα» που είχαν σε εμπόδιο πριν από λίγα λεπτά.

Η νέα ένταση ανάμεσα σε Κατερίνα και Σταυρούλα στο Survivor

«Σταυρούλα μου, σήμερα που μ' έσπρωξες με το σώμα σου; Πρόσεχε τι θίγεις, γιατί είσαι εκείνη που το κάνεις», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Δαλάκα, θυμίζοντάς της το περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες μέρες. «Ναι, γιατί πήγα να μπω και μπήκες μπροστά μου, πώς γίνεται να σε σπρώξω; Καλά οκ, ό,τι πεις», σχολίασε με ειρωνεία η Σταυρούλα, με την αντίδραση της παίκτριας των Κόκκινων Survivors να είναι άμεση και πολύ πιο έντονη: «Πρώτα απ' όλα μην μου υψώνεις τον τόνο της φωνής σου εμένα προσωπικά. Πρόσεχε πώς μου μιλάς. Σ' εμένα θα προσέχεις πώς μιλάς».

«Γιατί, ποια είσαι εσύ;», ρώτησε σε εκείνο το σημείο η Σταυρούλα, για να πάρει την απάντηση: «Εγώ είμαι η Κατερίνα Δαλάκα». Μάλλον έτοιμη είχε, ωστόσο, την ανταπάντηση η παίκτρια των Μπλε, λέγοντας: «Κι εγώ είμαι η Σταυρούλα Χρυσαειδή, χάρηκα. Δεν μου λέει τίποτα». Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν εκείνη που είπε τον τελευταίο λόγο, απαντώντας πως... δεν χάρηκε για τη νέα έντονη στιχομυθία τους στο Survivor.