Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με τη σπονδυλική στήλη και με το κεφάλι στην άσφαλτο» - Σοκάρει για το τροχαίο με τη μηχανή του

«Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο, σίγουρα δεν θα ήμασταν εδώ αυτή τη στιγμή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με τη σπονδυλική στήλη και με το κεφάλι στην άσφαλτο» - Σοκάρει για το τροχαίο με τη μηχανή του

Ο Ηλίας Βρεττός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show το βράδυ της Τετάρτης 24/4. Ο τραγουδιστής μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αναφέρθηκε και στο σοβαρό τροχαίο που υπέστη πριν από μερικούς μήνες, το οποίο ήταν το δεύτερο για τον ίδιο.

Η εξομολόγηση του Ηλία Βρεττού για το τροχαίο του

«Φέτος μου συνέβησαν πολλά περίεργα πράγματα, ένα από αυτά ήταν ένα πολύ σοβαρό τρακάρισμα που είχα με την μηχανή μου στο κέντρο της Γλυφάδας. Πάλι πολύ σοβαρό τρακάρισμα και με μηχανή αυτή τη φορά. Η μηχανή βγήκε τελείως off, έπεσα σε ένα αμάξι από το πουθενά μέσα σε ένα δευτερόλεπτο, δεν προσπάθησα ούτε πρόλαβα να αντιδράσω.

Έσκασα με τη σπονδυλική στήλη και με το κεφάλι στην άσφαλτο και δεν έπαθα τίποτα πέρα από κάποια εγκαύματα τριβής, δόξα τω Θεώ, επειδή φορούσα τον εξοπλισμό μου. Αν μας ακούει αυτή τη στιγμή ο κόσμος και μπορώ να περάσω ένα μήνυμα, επειδή κάποια στιγμή στη ζωή μου σώθηκα γιατί φορούσα ζώνη και πολύ πρόσφατα σώθηκα επειδή φορούσα τον εξοπλισμό που πρέπει να φοράει κάθε μοτοσικλετιστής, μην καβαλάτε ποτέ χωρίς αυτά τα πράγματα», εξομολογήθηκε αρχικά ο Ηλίας Βρεττός.

Ενώ αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συνέντευξης του: «Εμένα σώθηκε η ζωή μου. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο, σίγουρα δεν θα ήμασταν εδώ αυτή τη στιγμή. Ξαναέζησα κάτι περίεργο στην άσφαλτο και ξαναβγήκα ευτυχώς όρθιος και αλώβητος».

Δείτε φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει στο διαδίκτυο με την διαλυμένη μηχανή του πεσμένη στην άσφαλτο.

«Δεν πρόλαβα να καταλάβω πολλά πράγματα, γιατί εκεί που πήγαινα σε ένα στενό με την μηχανή μου στο κέντρο της Γλυφάδας, ξαφνικά βρέθηκε μπροστά μου ένα αυτοκίνητο. Δεν θέλω να μπω σε διαδικασίες να πω πώς και τι, γιατί αυτά αφορούν τις ασφαλιστικές, τους πραγματογνώμονες και υπάρχει ανοιχτή η υπόθεση στην τροχαία. Δεν είναι κομψό να βγω και να πω λεπτομέρειες», είχε πει (δείτε εδώ).