Βίκυ Βολιώτη: «Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό...» - Όλη η αλήθεια για τον γάμο με τον σύζυγό της, Σίμο Σαρκετζή

Η σπάνια προσωπική της εξομολόγηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βίκυ Βολιώτη: «Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό...» - Όλη η αλήθεια για τον γάμο με τον σύζυγό της, Σίμο Σαρκετζή

Η Βίκυ Βολιώτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, το πρωί της Πέμπτης 25 Απριλίου, και μίλησε για την προσωπική της ζωή, την σχέση με τον σύζυγό της, αλλά και την κόρη που έχουν αποκτήσει. Δεν δίστασε να μπει σε λεπτομέρειες!

Αναφέρθηκε, μάλιστα, στις σκέψεις που έχουν κάνει με τον καλό της σχετικά με τον χωρισμό, αποκαλύπτοντας τι είναι αυτό που τους κρατάει ακόμα μαζί. Έκανε, τέλος, και μία αναφορά στην εμφάνισή της, πώς αντιμετωπίζει το πέρασμα του χρόνου πάνω της, και στην ομορφιά γενικότερα.

Δείτε επίσης: «Έχασα τη μητέρα μου κι έπρεπε να...» - Συγκλονίζει η Βίκυ Βολιώτη με την εξομολόγησή της

Η αποκάλυψη της Βίκυς Βολιώτη για τον γάμο της

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να συμβιβάζεται κατευθείαν με το ότι μεγαλώνει, αλλά η φύση έχει προνοήσει και το κάνει αυτό αργά και σταθερά, με αποτέλεσμα να συνηθίζεις την εικόνα σου και την ιδέα και πραγματικά αισθάνομαι ότι είμαι πιο όμορφη τώρα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε: «Η επιθυμία για παιδί ήρθε λόγω του συζύγου μου, επειδή εκείνος το επιθυμούσε πολύ. Μέσα από εκείνον άρχισα να το σκέφτομαι και λόγω του έρωτα και επειδή θα είχα κάτι μαζί του. Με τον ερχομό του παιδιού αλλάζουν οι προτεραιότητες. Την πάω πάρα πολύ την Άννα, τον τρόπο που υπάρχει, το χιούμορ της, περνάω πολύ ωραία μαζί της. Η κόρη μου θα μου πει σε αγαπώ και με ρωτάει αν την αγαπώ».

Δείτε επίσης: «Είναι κάτι, που...» - Η αποκάλυψη για το νέο μέλος στην οικογένεια της Βολιώτη μετά την υιοθεσία της κόρης της

Για τον σύζυγό της, σημείωσε: «Δε θυμάμαι την επέτειο γνωριμίας μου με τον σύζυγό μου, δεν τη θυμόμουν ποτέ, ούτε πριν το παιδί. Γνωριστήκαμε σε δουλειά, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά από μέρους μου τουλάχιστον. Σε αυτά τα 16 χρόνια που είμαστε μαζί, έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό. Πλέον έχουμε μία κοινή ζωή, έχουμε ένα παιδί και δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα».

Αυτός είναι ο σύζυγός της

Ο σύζυγός της είναι ο Σίμος Σαρκετζής και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι πολύ σπάνιες. Παρόλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους έχει εντοπίσει στο παρελθόν σε έξοδό τους και οι δυο τους πόζαραν αγκαλισμένοι.

Βίκυ Βολιώτη σύζυγος Σίμος Σαρκετζής