Αμαλία Κωστοπούλου: Πικ νικ δίπλα σε λίμνη, σαφάρι και δείπνο κάτω από τα αστέρια - Φωτογραφίες από το μαγευτικό ταξίδι στην Αφρική με τον σύντροφό της

Στα καλύτερά της η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αμαλία Κωστοπούλου
Instagram / Αμαλία Κωστοπούλου

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, Αμαλία Κωστοπούλου, τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες και έχει φτιάξει εκεί τη δική της ζωή, πραγματοποιώντας όλα της τα όνειρα. Στο πλευρό της, έχει και έναν νεαρό άντρα, με τον οποίο είναι τρελά ερωτευμένη και τη στηρίζει σε κάθε της βήμα, όπως και εκείνη (δείτε εδώ βίντεο μέσα από το σπίτι τους).

Δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχει παρουσιάσει μέσα από τα social media της, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πριν από κάποιες ώρες, μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στο προφίλ της από το ταξίδι με τον καλό της στην Αφρική.

Φωτογραφίες από το ταξίδι της Αμαλίας Κωστοπούλου με τον σύντροφό της στην Αφρική

Έκαναν σαφάρι και έζησαν μία μαγευτική εμπειρία περνώντας δίπλα από τα ζώα που ζουν εκεί ελεύθερα, ενώ το βράδυ τους το πέρασαν δίπλα στη φωτιά, κοιτάζοντας τα άστρα σε ένα άκρως ρομαντικό τοπίο. Έκαναν και πικ νικ νωρίτερα δίπλα σε λίμνη και δείχνουν πως απολαμβάνουν αυτή τους την περιπέτεια στο έπακρο.

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση σε γάμο στη Βενετία

Την Τρίτη 5 Μαρτίου, λοιπόν, έκανε μία ανάρτηση με διάφορες φωτογραφίες και βίντεο που τράβηξε μερικά σαββατοκύριακα πριν, από το ταξίδι της στην Βενετία, όπου βρέθηκε για τον γάμο της καλύτερής της φίλης. Η νεαρή ζει στην Αμερική, επομένως τα αγαπημένα της πρόσωπα της λείπουν και αυτός είναι ένας από τους λόγους που η συγκίνηση ήταν τεράστια εκείνες τις μέρες και δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει.

Δείτε επίσης: Με μαύρο δαντελένιο φόρεμα και αβυσσαλέο ντεκολτέ - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Αμαλίας Κωστοπούλου στο Βουκουρέστι

«Γυρνώντας πίσω το χρόνο στο σαββατοκύριακο που δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω και στον παραμυθένιο γάμο της καλύτερης μου φίλης», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.