Μαριάντα Πιερίδη: ''Σάστισε'' με την ερώτηση που της έγινε από δημοσιογράφο του Star - ''Πάγωσε'' ξαφνικά ολόκληρη

Στο στόχαστρο η προσωπική της ζωή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαριάντα Πιερίδη: ''Σάστισε'' με την ερώτηση που της έγινε από δημοσιογράφο του Star - ''Πάγωσε'' ξαφνικά ολόκληρη

Η Μαριάντα Πιερίδη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast at star με την γνωστή τραγουδίστρια να μιλάει για τις εξελίξεις στα προσωπικά της αλλά και στα επαγγελματικά της. Όσα είπε προβλήθηκαν την Πέμπτη 25/4.

Το τελευταίο διάστημα η προσωπική ζωή της τραγουδίστριας απασχολεί τα μέσα, καθώς η Μαριάντα Πιερίδη είναι ερωτευμένη μετά τον χωρισμό της και δεν το κρύβει (δείτε εδώ την επιθυμία της να γίνει ξανά μητέρα).

Παρά το γεγονός, που η Μαριάντα Πιερίδη κυκλοφορεί δημόσια με τον νέο της σύντροφο φαίνεται πως η ίδια δεν αισθάνεται ακόμα άνετα να απαντάει σε ερωτήσεις για τη σχέση της και αυτό είναι κάτι που αποτυπώθηκε από την κάμερα του star.

Η ερώτηση δημοσιογράφου που ξάφνιασε τη Μαριάντα Πιερίδη

«Είμαι μια χαρά, είμαι καλά, είμαι χαρούμενη και ήρεμη. Δεν το ξέρω εάν θα με δείτε κάπου τηλεοπτικά. Καλά θα ήταν αλλά δεν ξέρω να σου το απαντήσω. Είμαι πάρα πολύ καλά, περνάω υπέροχα και θεωρώ ότι τα καλύτερα έρχονται και σε αυτόν τον τομέα», είπε η Μαριάντα Πιερίδη.

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση με το νέο της σύντροφο

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και τους απαθανάτισε σε πολύ τρυφερές στιγμές. Εκείνη είχε φορέσει ένα στενό strapless φόρεμα, σε γκρεζ χρώμα, το οποίο συνδύασε με πολύ ψηλά τακούνια σε μπεζ απόχρωση. Εκείνος φορούσε ένα μπλε τζιν παντελόνι και ένα λευκό πουκάμισο και όλο το βράδυ την κρατούσε στην αγκαλιά του.

Τις στιγμές που δεν την κρατούσε η τραγουδίστρια του χόρευε, με τον καλό της να την κοιτάει και να "λιώνει". Η κάμερα τους τσάκωσε και κατά την έξοδό τους στην πορεία, τη στιγμή που έμπαιναν στο αυτοκίνητό τους και συζητούσαν.

Μαριάντα Πιερίδη σύντροφος αγκαλιά μπουζούκια

Μαριάντα Πιερίδη σύντροφος τετ α τετ στα μπουζούκια

Μαριάντα Πιερίδη

Μαριάντα Πιερίδη σύντροφος μπουζούκια

Πιερίδη Πάνος Ιωάννου

Πιερίδη Πάνος Ιωάννου έξοδος