Αγαπημένο ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών παντρεύεται αύριο 26/4 - Θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτι σε beach bar

Οι αποκαλύψεις της μέλλουσας νύφης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένας ακόμη γάμος της ελληνικής showbiz έρχεται και ανακοινώθηκε από την ίδια τη μέλλουσα νύφη ακριβώς την τελευταία στιγμή. Αγαπημένος ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών παντρεύεται την Παρασκευή 26/4 στην Καισαριανή.

Τόσο η νύφη, όσο και ο γαμπρός ανήκουν στη νέα γενιά ηθοποιών, ωστόσο και οι δύο έχουν κάνει σημαντικές επιτυχίες σε σίριαλ της τηλεόρασης και σε θεατρικές παραστάσεις. Ο λόγος για τη Βέρα Μακρομαρίδου και τον εκλεκτό της καρδιάς της Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου.

Η ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις την Πέμπτη 25/4 στο Super Κατερίνα αποκαλύπτοντας που θα γίνει ο γάμος, πότε γνώρισε τον αγαπημένο της και τέλος μίλησε για το μεγάλο πάρτι του γάμου, που ετοιμάζει το ζευγάρι για το καλοκαίρι σε beach bar.

Η αποκάλυψη γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού για τον επερχόμενο γάμο της

«Είναι η μεγάλη μέρα. Βέβαια να σας πω ότι θα είναι πολύ κλειστό και μικρό πραγμαάκι. Είναι πολιτικός γάμος στην Καισαριανή αλλά θα γιορτάσουμε ξανά το καλοκαίρι λίγο πιο ανοιχτό σε beach bar με τους φίλους μας. Θα κάνουμε και κάτι ακόμη. Ξεσαλώσαμε στο bachelor.

Ο γαμπρός δεν έχει κάνει bachelor, γιατί περιμένει να τελειώσει τις παραστάσεις που ήταν πολλές Tετάρτη με Κυριακή και λέει τη Δευτέρα να πάω να κάνω bachelor; Ακριβώς επειδή αυτό για εμάς είναι ο προεορτασμός, μην κοιτάτε που θα βάλουμε τις υπογραφές, ετοιμαζόμαστε για πιο μεγάλο πράγμα, οπότε θα τα κάνει μετά, πριν γίνει το επόμενο πάρτι το καλοκαιρινό. Γνωριστήκαμε στην Αθηναϊκή σκηνή στη ''12η νύχτα του Σέξπιρ'' το 2020», είπε η Βέρα Μακρομαρίδου.

Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου - Βέρα Μακρομαρίδου - Γάμος