Ράνια Τζίμα: Με κολάν και καθόλου make up στο γυμναστήριο - Η σκληρή προπόνηση που ακολουθεί εδώ και χρόνια

Μια κούκλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ράνια Τζίμα: Με κολάν και καθόλου make up στο γυμναστήριο - Η σκληρή προπόνηση που ακολουθεί εδώ και χρόνια

Η Ράνια Τζίμα έρχεται αντιμέτωπη καθημερινά με ένα έντονο πρόγραμμα μιας και οι επαγγελματικές, οικογενειακές και προσωπικές της υποχρεώσεις δεν σταματούν. Από τότε μάλιστα που η ίδια αποφάσισε να γίνει μητέρα, τα καθήκοντά της αυξάνονται.

Ανάμεσα στην έντονη ρουτίνα της η Ράνια Τζίμα, η ίδια δεν ξεχνάει να εντάσσει το κομμάτι της γυμναστικής, καθώς έτσι διατηρείται σε φόρμα όλα αυτά τα χρόνια που τη βλέπουμε να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων (δείτε εδώ το διαμέρισμα που μένει με την οικογένειά της).

Μέσα από μία πρόσφατη ανάρτηση που έκανε η δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τη βλέπουμε άβαφη και με αθλητικά ρούχα στο γυμναστήριο μαζί με τον άνθρωπο που την προπονεί.

Η φωτογραφία της Ράνιας Τζίμα μέσα από το γυμναστήριο

«Βασανιστής όσα χρόνια και αν περάσουν!!!», έγραψε η Ράνια Τζίμα.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Το έπαθα πριν κλείσει το MEGA, όταν “κράσαρε” η Κύπρος. Εγώ έκανα τότε για το παλιό MEGA υπουργείο Ανάπτυξης που ήταν ένα από τα βασικά υπουργεία που διαχειριζόταν και τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας – Κύπρου στο κομμάτι της οικονομίας κι ο αντίκτυπος ήταν πολύ σημαντικός.

Δουλεύουμε, δουλεύουμε και ξυπνάω ένα πρωί και δεν ακούω τίποτα από το ένα αυτί, το δεξί. Ήταν νευρολογικό αυτοάνοσο αυτό που έπαθα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι από τότε μέχρι σήμερα που έπαθα αυτό εγώ μάλλον δεν άλλαξα τίποτα στον τρόπο που διαχειρίζομαι τα πράγματα», είπε η Ράνια Τζίμα στις 18/11/23 στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας.