Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η απάντηση στον Μπέο για τη σεξουαλική παρενόχληση - «Δεν είναι αστείο! Είναι προκλητικό να...»

«Υπάρχει ντοκουμενταρισμένη η είσοδός μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η απάντηση στον Μπέο για τη σεξουαλική παρενόχληση - «Δεν είναι αστείο! Είναι προκλητικό να...»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου φιλοξενήθηκε την Τετάρτη 24/4 στην εκπομπή Kontra 24 με την Αναστασία Γιάμαλη με την πρόεδρο από την Πλεύση Ελευθερίας να αναφέρεται μεταξύ άλλων στην πρόσφατη καταγγελία του Αχιλλέα Μπέου.

Πιο αναλυτικά, πριν από λίγες ημέρες ο Δήμαρχος του Βόλου κατήγγειλε με μία ανάρτηση στο Facebook, πως υπέστη σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου (δείτε εδώ το βίντεο που αποδεικνύει το αντίθετο).

Μέσα από τις νέες δηλώσεις της, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξηγεί πως δεν θεωρεί αστεία την κίνηση του Αχιλλέα Μπέου, καθώς με τον τρόπο του γελοιοποίησε την σεξουαλική κακοποίηση, που έχει υποστεί στην πραγματικότητα πλήθος κόσμου.

Οι δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τον Αχιλλέα Μπέου

«Θα ήθελα να αστειευτώ, αλλά δε θα αστειευτώ γιατί το θέμα είναι σοβαρό. Πρώτα απ’ όλα ένας Δήμαρχος και δημόσιος άνθρωπος, ο οποίος έχει καταγγελθεί κατ’ επανάληψη λόγω ακραία σεξιστικών συμπεριφορών του, είναι προκλητικό να προσπαθεί να αντιστρέψει την πραγματικότητα και να γελοιοποιήσει την έννοια της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η σεξουαλική παρενόχληση είναι κάτι σοβαρό και οδυνηρό για τις γυναίκες, που την υφίστανται και για οποιονδήποτε την υφίσταται, για τα άτομα όλων των φύλων και των ηλικιών. Η απόπειρα γελοιοποίησής της είναι άλλο ένα παραπέτασμα.

Δεν είναι αστείο. Δεύτερον, είναι αποκύημα επινόησης, εξάλλου υπάρχει ντοκουμενταρισμένη η είσοδός μου στο δικαστικό μέγαρο στα δικαστήρια του Βόλου, ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία για τα λεγόμενά μου - δεν χρειάζεται να σας ρωτήσω αν συμφωνείτε ή όχι. Το πιο σοβαρό όμως είναι ότι στο Βόλο υπάρχει ένα πολύ σοβαρό ζήτημα δημοκρατίας. Ο κόσμος ζει στο φόβο, υπάρχουν άνθρωποι που αντιτάσσονται και διεκδικούν τα δικαιώματά τους», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.