Δημήτρης Αλεξάνδρου: Παιχνίδια στο τζακούζι με τον Πάρη - Μπαμπάς και γιος στο πολυτελές roof garden του σπιτιού τους

Όσο η Ιωάννα Τούνη έλειπε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

O Δημήτρης Αλεξάνδρου περνάει πολύτιμο χρόνο με τον γιο του, καθώς ο ίδιος πάντα δήλωνε ότι θέλει να γίνει πατέρας και μάλιστα να δώσει στο παιδί του την αγάπη που εκείνος στερήθηκε από τον δικό του πατέρα.

Μπορεί η ζωή του μικρού Πάρη να μοιράζεται ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μιας και οι γονείς του έχουν δύο βάσεις, σε κάθε περίπτωση όμως Τούνη και Αλεξάνδρου έχουν βρει τις ισορροπίες για να μην στερείται κανένας τους τον μικρό.

Αυτές τις ημέρες η Ιωάννα Τούνη με τον γιο τους βρίσκονται στην Αθήνα, στο σπίτι που μένει μόνιμα ο Αλεξάνδρου στα βόρια προάστια. Έτσι λοιπόν, οι στιγμές ανάμεσα σε μπαμπά και γιο υπερισχύουν.

Με αναρτήσεις που κάνει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στα social media μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικές από τις όμορφες στιγμές, που περνάει με τον αγαπημένο του γιο. Μια από τις ημέρες μάλιστα, που η Ιωάννα Τούνη έλειπε για εξωτερικές δουλειές, μπαμπάς και γιος άδραξαν την ευκαιρία και βρέθηκαν στο roof garden του σπιτιού (δείτε το εδώ).

Τα παιχνίδια του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον Πάρη στο τζακούζι

Πιο αναλυτικά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο junior Αλεξάνδρου πέρασαν χρόνο μαζί στο τζακούζι - που αποτελεί μια από τις αγαπημένες συνήθειες του μοντέλου. Ο μικρός Πάρης έχει εξοικειωθεί με το νερό από πολύ μικρός και έτσι έδειχνε να απολαμβάνει το μπάνιο στην αγκαλιά του πατέρα του.