Στέλιος Διονυσίου: «Όταν μιλάω για τον πατέρα συγκινούμαι, έχει φύγει...» - Τα λόγια αγάπης για τον Στράτο Διονυσίου 36 χρόνια από τον θάνατο του

«Ήταν επαγγελματίας με ''Ε'' κεφαλαίο»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στέλιος Διονυσίου: «Όταν μιλάω για τον πατέρα συγκινούμαι, έχει φύγει...» - Τα λόγια αγάπης για τον Στράτο Διονυσίου 36 χρόνια από τον θάνατο του

Ο Στέλιος Διονυσίου παραχώρησε νέα συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα με τα όσα είπε ο γιος του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου να προβάλλονται το πρωί της Πέμπτης 25/4.

Η αγάπη και ο θαυμασμός του τραγουδιστή για τον πατέρα του αποτυπώνεται τόσο πάνω στην πίστα ερμηνεύοντας κομμάτια του, αλλά και μέσα από κάθε συνέντευξη που παραχωρεί ο Στέλιος Διονυσίου.

Τονίζει πως ο Στράτος Διονυσίου ήταν ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της Ελλάδας και πως αν ο ίδιος καταφέρει να κάνει την μισή από την καριέρα του, τότε θα έχει πετύχει στον στόχο του στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει ο Στέλιος Διονυσίου: «Όταν πέθανε ο πατέρας μου, λέγαμε ότι έχει πάει περιοδεία για να παρηγορούμαστε»

Οι δηλώσεις αγάπης του Στέλιου Διονυσίου για τον πατέρα του, Στράτο Διονυσίου

«Ο πατέρας μου ήταν επαγγελματίας με ''Ε'' κεφαλαίο, δεν έχω γνωρίσει άλλον τόσο επαγγελματία στη δουλειά του, που τα ήθελε όλα στην τρίχα. Το ντύσιμό του, την ορχήστρα του, να είναι όλοι περιποιημένοι. Κρατάω αυτές τις κλασικές πατρικές συμβουλές. Πάντα όταν μιλάω για τον πατέρα συγκινούμαι, έχει φύγει 35 χρονιά, αλλά τον έχουμε καθημερινά μέσα από τα τραγούδια του, μέσα από κουβέντες, μέσα από συνεντεύξεις που βλέπεις τυχαία στο διαδίκτυο.

Θεωρώ ότι στην αρχή ήταν λίγο πιο εύκολα τα πράγματα βάση του επιθέτου μου, γιατί και ο κόσμος ήθελε να δει από περιέργεια ποιος είναι ο νέος Διονυσίου, που βγαίνει. Όσο πέρναγαν τα χρόνια ο κόσμος έχει κάποιες απαιτήσεις από κάποιον που λέγεται ''Διονυσίου'', δεν θέλει να ακούει φθηνά τραγούδια, θέλει ωραίες κινήσεις και πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει.

Εγώ τα έχω πει, μακάρι να καταφέρω να κάνω τη μισή καριέρα από ό,τι έκανε ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου ήταν αξεπέραστος, εγώ θεωρώ ότι ήταν ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της Ελλάδας - όχι επειδή ήταν πατέρας μου, αλλά επειδή το πιστεύω εγώ», είπε ο Στέλιος Διονυσίου